bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Директор(ка) ГО «КиївПрайд»
20.07.2020

Вакансія: Директор(ка) ГО «КиївПрайд»
Контракт: Проектний контракт на 12 місяців, з можливістю продовження/повна зайнятість 
Місце роботи: Київ

ГО «КиївПрайд» – українська ЛГБТ+ організація, що об’єднує геїв, лесбійок, бісексуальних, транс*, квір та інтерсекс людей. Ми консолідуємо та робимо видимою українську ЛГБТ+ спільноту і надаємо силу її голосу, з тим щоб повага до прав і свобод людини та культура рівних можливостей стали базовими цінностями українського суспільства.

ГО «КиївПрайд» оголошує конкурс на посаду Директора(ки), який/а зможуть ефективно та професійно здійснювати керівництво організацією з метою реалізації стратегії та досягнення організаційних цілей. 

Ми шукаємо фахівця(чиню) з відповідним досвідом роботи на подібній посаді і сильними лідерськими якостями; експерта(ку) в сфері прав людини для ЛГБТ+ та зацікавленого(у) у їх популяризації, та такого(у), що вважає права людини, чесність та порядність безумовними цінностями; здатного(у) працювати в стресових умовах.

Детальні посадові обов’язки та вимоги до кандидатів у посадовій інструкції.

Як взяти участь у конкурсі:
Будь ласка, надішліть своє CV та супровідний лист, в якому вказуйте, як ви відповідаєте вимогам до посади, мотивацію та розмір очікуваної зарплати, на електронну пошту [email protected]  до 9 серпня 2020 року включно. В темі листа, будь ласка, вказуйте Director vacancy. Обидва документа мають бути англійською мовою та українською мовами. 

Твердження рівності 
ГО «КиївПрайд» надає рівні можливості працевлаштування. Ми прагнемо підтримувати та поширювати розмаїття та рівність серед своїх працівниць та працівників. Ми заохочуємо подаватися жінок та представників(ць) меншин.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.