bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

DiXi Group шукає тренера для проведення онлайн тренінгу
18.06.2020

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» шукає тренера/ів для проведення онлайн тренінгу на тему «Участь громадськості у процедурі ОВД для проектів видобувної промисловості». Дедлайн - 29 червня 2020 року.

Асоціація “ЕнергоТранспарентність” була створена з метою просування міжнародного стандарту Ініціативи прозорості видобувних галузей (EITI) в Україні на рівні громадськості та у видобувних регіонах. Також, Асоціація делегує представників громадськості до складу БГ ІПВГ.

Представники українського громадянського суспільства об’єдналися в Асоціацію «ЕнергоТраспарентність» задля того, аби разом зосередити зусилля для впровадження ІПВГ.

Опис очікуваних послуг:

• Участь у підготовці програми тренінгу

• Підготовка до тренінгу, що включатиме підготовку теоретичної інформації та завдань для тренувальної гри учасників тренінгу.

• Проведення чотиригодинного тренінгу для членів Асоціації, в тому числі лекційної та практичної частин (гри-моделювання громадських слухань з ОВД).

Опис очікуваних результатів тренінгу:

1. Учасники ознайомлені з поняттям процедури ОВД, особливостями її застосування у видобувному секторі, успішними практиками застосування цього інструменту в Україні та світі.

2. Учасники тренінгу ознайомлені з особливостями участі громадськості у процедурі ОВД, практикою проведення громадських слухань, потенційними проблемами при їх організації та проведенні.

3. Учасники тренінгу знайомі з практикою врахування й відхилення зауважень та пропозицій громадськості та знають можливі методи впливу на результат.

4. Учасники вміють на практиці брати участь у громадських слуханнях по ОВД та доносити думку громадськості представників бізнесу та органів державної влади.

Орієнтовна кількість учасників - 24 особи. З проектом програми тренінгу «Участь громадськості у процедурі ОВД для проектів видобувної промисловості» можна  ознайомитися за посиланням - https://bit.ly/2Y1bKHE.

Оцінювання пропозицій відбуватиметься за такими критеріями:

  • Досвід роботи з європейським законодавством, практики проведення оцінки впливу на довкілля, зокрема у видобувному секторі.
  • Наявність досвіду участі у громадських слуханнях з ОВД та/або консультування представників громадськості щодо участі у громадських слуханнях.
  • Наявність досвіду проведення навчальних/тренувальних/просвітницьких заходів з ОВД.
  • Вартість послуг з проведення онлайн тренінгу.

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням: http://bit.ly/38dL88B.
  • Резюме з описом досвіду роботи.
  • Цінову пропозицію відповідно до вищезазначених вимог.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

●       Довідку про реєстрацію платника податків.

●       Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

●       Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру.

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 29 червня 2020 року за адресою: [email protected].

Контактна інформація:

Чорниш Віктор,

Провідний менеджер з постачання

Громадської організації «ДІКСІ ГРУП»

Вул. Інститутська 18А, оф.3

м. Київ, 01021

Тел./Факс: (+38 044) 253 66 94

E-mail: [email protected]

Контакти

  • Вікторія Василюк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.