bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення сесії з розробки стратегічного та операційного планів організації
11.06.2020

Івано-Франківська обласна організація “Молода Просвіта” у рамках програми “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства” від ІСАР “Єднання” оголошує тендер на проведення триденної фасилітованої сесії та експертний супровід для розробки стратегічного плану організації на 2020-2023 роки та операційного плану на 2020-2021 роки.

Від Провайдера послуг очікується проведення триденної фасилітованої сесії та експертна підтримка в розробці стратегічного та операційного планів організації. Триденна фасилітована сесія відбуватиметься офлайн з дотриманням протиепідемічних вимог. До та після проведення фасилітованої сесії від Провайдера послуг очікується також надання консультацій та експертна підтримка в розробці стратегічного та операційного планів організації через онлайн зв’язок (загальною тривалістю до 10 годин).

Кінцевий продукт, який організація прагне отримати від Провайдера послуг, - це спільно розроблені стратегічний план організації на 2020-2023 роки та операційний план організації на 2020-2021 роки. Очікуємо, що члени організації разом з Провайдером послуг під час фасилітованої сесії та дистанційно протягом місяця після проведеного заходу оформлять усі зроблені напрацювання у два завершені документи. Передбачаємо, що у стратегічному плані буде визначено основні напрямки діяльності організації; ключові проєкти, над якими буде працювати організація по кожному напрямку; потенційних партнерів та бенефіціарів по кожному напрямку; розписано послідовний загальний план роботи у проєктах по кожному напрямку. Очікуємо, що в операційному плані буде детально розписано цілі та завдання, над якими працюватимуть члени організації у найближчі півтора року. Організація також відкрита до пропозицій і бачень Провайдера.

Умови проведення тендеру

Тендерна комісія складатиметься з трьох осіб, які є членами чи партнерами організації. При оцінці пропозицій братимуться до уваги наступні критерії: якісне наповнення резюме, досвід роботи у запитуваному напрямі, рекомендації від інших отримувачів запитуваних послуг, відповідність запропонованої програми запитуваним послугам, ціна запитуваних послуг, рейтинг на порталі cd-platform.org. Рішення тендерної комісії буде оформлено і затверджено протоколом засідання тендерної комісії. Результати розгляду отриманих пропозицій буде повідомлено учасникам тендеру через електронну пошту, з якої надійшла пропозиція, протягом 2 днів від дати закінчення прийому пропозицій (якщо прийом тендерних пропозицій не буде продовжено, про що повідомимо окремо).

Проведення фасилітованої сесії заплановано на липень 2020 року (дати узгоджуватимуться спільно з Провайдером послуг). Локація проведення тренінгу – місто Івано-Франківськ. Орієнтовна кількість учасників тренінгу – 20 осіб.

Максимальна сума тендеру – 12 000 грн. Витрати Провайдера послуг на проїзд (автобус або поїзд не вище класу купе чи C2), проживання в одномісному готельному номері та харчування під час фасилітованої триденної сесії покриватимуться за рахунок проєкту.

Вимоги до тендерних пропозицій:

  • Підписаний і зісканований чи сфотографований лист-заявка від учасника тендеру зі згодою брати участь у тендері, погодженням із умовами проведення тендеру, висловленням згоди на обробку персональних даних (у довільній формі);
  • Резюме учасника тендеру із зазначенням експертного досвіду в запитуваній темі;
  • Орієнтовна програма фасилітованої сесії та онлайн консультацій;
  • Розписана вартість послуг, загальна цінова пропозиція;
  • За наявності перелік 1-2-3 організацій з контактними даними, для яких учасник тендеру надавав запитувані послуги за останні 3 роки, та/або рекомендаційні листи від попередніх отримувачів запитуваних послуг;
  • Лінк на персональну сторінку учасника тендеру як Провайдера послуг на порталі cd-platform.org

Повний пакет документів надсилайте до кінця доби 21 червня 2020 року на адресу [email protected] з темою листа “На участь у тендері. Стратегічне планування” (без лапок)

 

Довідка:

Івано-Франківська обласна організація “Молода Просвіта” зареєстрована у 1996 році. У 2009 році роботу було реорганізовано та визначено основні напрямки – розвиток громад, громадянська освіта (у тому числі про права людини), українознавство. Діяльність організації поширюється на громади Івано-Франківської області, а також інші регіони України. Є ситуативна співпраця з українськими та іноземними громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування, державними установами. Входить у Коаліцію громадських організацій “Справедливість заради миру на Донбасі”. “Молода Просвіта” у різний час була грантером Фонду сприяння демократії Посольства США, Міжнародного фонду “Відродження”, Посольсьва Королівства Норвегії в Україні, Агенства США з міжнародного розвитку USAIDта інших. У 2017 році вперше було розроблено стратегічний план організації, у 2018 році – комунікаційну стратегію.

Місія організації: Ми інструмент, який допомагає активним людям змінювати на краще життя в громадах.

Цінності організації:

- В організації ми усі рівні і думка кожного має значення

- Ми знаємо, що шлях до успіху лежить через помилки

- Ми докладаємо зусилля, щоб жити в успішній країні

- Наша команда – наша цінність

- Права людини важливі

Офіційна сторінка організації у соціальній мережі - www.facebook.com/molodaprosvita.if

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.