bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер за проєктом «Інтерактивна інклюзивна туристична мапа Приазовського регіону»
28.05.2020

ГО «ММТІ ЗОО СОІУ» та ПРООН запрошує кваліфікованих архітекторів, які мають КВЕД, по виконанню проєктних рекомендацій відповідно норм ДБН В.2.2-40:2018 «Інклюзивність будівель і споруд» для 12 громадських об'єктів Приазовського регіону.

Громадська організація ММТІ ЗОО СОІУ та ПРООН цим оголошенням запрошує кваліфікованих архітекторів з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції по виконанню проєктних рекомендацій відповідно норм ДБН у межах проєкту “Інтерактивна інклюзивна туристична мапа Приазовського регіону”, Запорізька область м.Мелітополь, пр-т Б.Хмельницького, 64, 72311 для 12 громадських об’єктів Приазовського регіону. Архітектор повинен мати відповідні КВЕД для надання послуг та проведення робіт.

Тендерну документацію можна отримати за посиланням: httpss://drive.google.com/drive/u/0/folders/1HPcjtbKOVh6m0NzyLW8iDtLtElohitdc  або за адресою:Запорізька обл., м.Мелітополь, п-т Б.Хмельницького, 64.

Тендерні документи повині бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електроному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру на електрону адресу: [email protected] із зазначенням у темі ел. “Відкритий тендер_RPP/2020/02/001/SC_назва учасника”, а також у запечатаному конверті за адресою:Запорізька обл., м.Мелітополь, п-т Б.Хмельницького, 64 у строк до 11.06є2020 року 10:00, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендерного комітету.

Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими. Пропозиції повині залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття.

Контакти

  • +380974726630 Альбіна Демідова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.