bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на розроблення електронного посібника для посадових осіб місцевого самоврядування
22.05.2020

Асоціація міст України (далі - АМУ) в рамках проєкту «Налагодження якісного співробітництва між міськими та сільськими/селищними територіальними громадами», що реалізується АМУ спільно з Програмою «U-LEAD з Європою» оголошує конкурс на визначення постачальника послуг із розроблення електронного посібника для посадових осіб місцевого самоврядування.

 Коротко про Проєкт

Проєктом передбачається консолідація суміжних територіальних громад шляхом налагодження якісного співробітництва між 5 територіальними громадами міст обласного значення та суміжними сільськими/селищними територіальними громадами, в тому числі ОТГ, що передбачає комплекс заходів, результатом яких стане підписання меморандумів про співробітництво та розроблення проєктів в рамках співробітництва територіальних громад, що в подальшому будуть впроваджуватися відповідно до укладених меморандумів.

Наразі, співробітництво територіальних громад розглядається, як важливий інструмент у діяльності та розвитку територіальних громад, що сприяє економії фінансових ресурсів за рахунок згуртованості суміжних громад з метою вирішення питань спільного розвитку, соціально-економічного та культурного розвитку міських та сільських територіальних громад, підвищенню якості надання послуг населенню на основі спільних інтересів та цілей міських, селищних/сільських територіальних громад.

До участі в конкурсі запрошуються фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які мають необхідний досвід та право надавати відповідні послуги.

Предмет конкурсу

Розроблення електронного посібника щодо налагодження якісної дистанційної роботи посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад

Матеріали посібника мають на меті: формування у посадових осіб місцевого самоврядування знань, вмінь та навичок здійснення діяльності в онлайн режимі,  визначення особливостей роботи місцевої ради у зв‘язку із нинішніми викликами, пов‘язаними із режимом дистанційної роботи, пошук шляхів вирішення нинішніх проблем з якими зіштовхуються територіальні громади під час кризових ситуацій.

Цільова аудиторія: посадові особи місцевого самоврядування, депутати місцевих рад.

Викладення матеріалу має бути простим, зрозумілим, необтяжливим для сприйняття, цікавим та, легким для засвоєння, з наведенням прикладів.

Електронний посібник має розкрити наступні теми (остаточний перелік тем буде узгоджений на етапі планування контенту посібника):

1. Правовий режим надзвичайної ситуації для органів місцевого самоврядування

2. Права, обов’язки та організація роботи посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад під час режиму надзвичайної ситуації

3. Огляд сервісів, необхідних для налагодження якісної дистанційної роботи

4. Практичні рекомендації щодо дистанційного надання якісних послуг жителям територіальних громад

Електронний посібник може включати: методичні рекомендації, набір презентацій, відео лекції, список використаної літератури, глосарій, контрольні тести для перевірки знаньта інші методичні матеріали. Також кожен розділ посібника має включати практичні кейси (приклади) від територіальних громад.

Термін виконання: посібник має бути розроблений до 25 червня 2020 року.

 Основні вимоги до учасників конкурсу:

  • знання і практичний досвід роботи у сфері місцевого самоврядування;
  • знання та навички застосування електронних сервісів та інноваційних технологій;
  • досвід розроблення навчальних програм, посібників для посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад.

Пропозиція обов’язково має містити:

  • Загальну інформацію про надавача послуг, контактні дані;
  • Очікувану повну вартість послуг (в т.ч. податки та інші видатки згідно законодавства України);
  • Опис знань та досвіду у галузі місцевого самоврядування; вітається наявність знань та досвіду  щодо надання адміністративних послуг онлайн (макс. 1 сторінка, бажано надати перелік заходів, проєктів та контакти осіб, з якими співпрацювали у відповідній галузі та які можуть надати рекомендації);
  • Опис досвіду розроблення навчальних програм, посібників, дистанційних курсів, викладацької тренерської діяльності (за наявності); зразки робіт або посилання на їх розміщення на веб-ресурсах;
  • Опис змістовного наповнення посібника (змісту,  примірного переліку лекцій тощо);
  • Терміни виконання робіт;
  • Копію виписки (витягу) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, копію витягу з реєстру платників ПДВ або платників єдиного податку.

Для участі у конкурсі потенційні надавачі послуг мають до 17:00 31 травня 2020 року надіслати свої пропозиції на ел. пошту: [email protected] (зазначивши в темі повідомлення «посібник  АМУ/ U-LEAD») 

Запитання прохання надсилати до 29 травня 2020 року письмово на адресу ел. пошти: [email protected].

Заявка може одержати максимум 500 балів, з яких

•          Повна вартість робіт – 200 балів;

•          Володіння знаннями та досвідом у сфері місцевого самоврядування – 100 балів;

•          Пропозиції щодо змістовного наповнення посібника  – 100 балів;

•          Досвід розроблення навчальних програм – 50 балів;

•          Попередній досвід співпраці з АМУ –50 балів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.