bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

HPLGBT шукає постачальника/-ів послуг з розробки стратегічного плану
21.05.2020

Відбір на конкурсних засадах постачальника/-ів послуг з консультування в розробці Стратегічного плану організації на 2021-2025 роки включно із розробкою Операційного плану організації на 2020-2021 роки.

ШАНОВНІ ВСІ.
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ HPLGBT ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ВИЗНАЧЕННЯ ПОСТАЧАЛЬНИКА/-ІВ ПОСЛУГ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУ ОРГАНІЗАЦІЇ НА ПЕРІОД 2021-2025 РР. ВАКАНСІЯ: КОНСУЛЬТАНТ.

 

Мета конкурсу:
Відбір на конкурсних засадах постачальника/-ів послуг з консультування в розробці Стратегічного плану організації на 2021-2025 роки включно із розробкою Операційного плану організації на 2020-2021 роки задля сприяння у ефективному зміцнені адаптивного потенціалу.

Предмет закупівлі:
Послуги Консультанта.
Зміст послуг конкретизується у Технічному завдані до цього оголошення.

Загальні вимоги до постачальника/-ів:

  1. Наявність ФОП III групи (звільненій від ПДВ) з можливістю надавати відповідні послуги юридичним особам виходячи із кодів Класифікатора видів економічної діяльності.
  2. Ознайомлення з Технічним завданням.
  3. Менеджерські здібності високого рівня.
  4. Вміння оперативно реагувати та оптимізувати потік інформації.
  5. Вміння знаходити вихід з будь-якої ситуації.
  6. Дипломатичні здібності високого рівня.
  7. Бажано належати до трансґендерної спільноти, але не обов’язково.
  8. Продемонструвати досвід роботи з масивами стратегічної інформації.
  9. Продемонструвати досвід роботи з трансґендерною (транс) спільнотою.
  10. Продемонструвати обізнаність щодо специфік спільноти трансґендерних людей (включаючи специфіку суб-груп), які поєднують в собі ідеологію, цінності, принципи та тенденції що є доцільними та актуальними для руху трансґендерних людей в Україні.
  11. Бажано належати до трансґендерної спільноти, але не обов’язково.
  12. Знати та вміти застосовувати небінарні та непатологізуючи підходи до представників/-ниць спільнот трансґендерів, небінарних, квір-персон та інтерсекс людей, включаючи їх під- та/або крос-групи.

Форма заходу/-ів:

  1. Консультації (з використанням технологій в Інтернет-мережі).
  2. Опитування (з використанням технологій в Інтернет-мережі).

Робоча мова заходу/-ів:

  1. Українська.
  2. Російська.

Терміни надання послуг:
У період з червня 2020 року до серпня 2020 року.
Терміни можуть бути скореговані на момент підписання договору/контракту.

Перелік документів, які треба надати:

  1. Мотиваційний лист (з описом досвіду роботи).
  2. Попередній кошторис (форма прайс-листу встановленого зразка додається).
  3. Відомості про учасника (форма “Information” додається).
  4. В разі відбору надати перелік документів (які зазначені у додатку “Required”).

Цінова пропозиція:
Постачання консультаційних послуг: до 34.901,76 грн. (Вказана сума нараховується одним траншем та повинна містити в собівартості збори, податки, обов’язкові платежі тощо).

Потенційні постачальники послуг можуть звертатись до HPLGBT із запитами щодо конкретизації цінових лімітів та обмежень за рядками/статтями бюджету, який був попередньо узгоджений та схвалений між HPLGBT та стейкхолдерами.

Кінцевий термін надання документів:
Всі необхідні документи повинні бути надіслані до 10:00 години за Східноєвропейським часом (UTC +02:00/+03:00) 01 червня 2020 року.

Пропозиції та додатки, надані не в повному обсязі або пізніше зазначеного терміну, будуть дискваліфіковані та не будуть допущені до розгляду.

Умови для співпраці:

  1. При формуванні кошторису необхідно вказувати актуальні ціни.
  2. Дотримуватися термінів та кінцевих дат надання пропозицій.
  3. Ознайомиться з усіма додатками.
  4. Переможці будуть обрані після детальної оцінки пропозицій та аналізу цін. Повідомлення інформації щодо переможців відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможців.
  5. Всі пропозиції та додатки необхідно надсилати електронною поштою.
  6. HPLGBT залишає за собою право запиту до учасників щодо додаткових матеріалів та/або інформації.
  7. HPLGBT залишає за собою право застосувати процедуру редукціону.
  8. HPLGBT залишає за собою право затверджувати або відхиляти будь-які пропозиції та/або їх додатки відповідно до внутрішньої документації, а також відповідно до політик та процедур HPLGBT.
  9. HPLGBT залишає за собою право припинити процедуру закупівель та відмовитись від усіх пропозицій в будь-який час до укладення договору, не несучи при цьому, ніякої відповідальності перед учасниками.
  10. HPLGBT зобов’язується повідомити про результати конкурсу всім учасникам/-цям.
  11. Остаточні результати конкурсу не підлягають перегляду.

Додаткові умови для співпраці пов’язані з пандемією SARS-CoV-2/COVID-19

  1. Постачальники послуг обов’язково повинні дотримуватися рекомендації ВООЗ для населення в зв’язку c поширенням коронавірусної інфекції (COVID-19).
  2. Постачальники послуг обов’язково повинні використовувати інформацію тільки з надійних джерел, а саме з офіційного інформаційного порталу Кабінету Міністрів України.
  3. У разі виникнення додаткових питань щодо COVID-19, постачальники послуг повинні звертатись на гарячу лінію Центру громадського здоров’я МОЗ України за номером: 0 800 505 840, або за номером Міністерства охорони здоров’я України: 0 800 505 201. У випадку необхідності також звертатись до чатботів на ім’я Іван Маск, які працюють в усіх найпопулярніших українських месенджерах: Viber, Telegram та Facebook Messenger.
  4. В рамках реалізації проектних завдань, постачальники послуг в умовах самоізоляції повинні проводити консультації за допомогою оновленої версії Skype (Скайп).
  5. В рамках реалізації проектних завдань, задля вирішення термінових питань, постачальники послуг можуть використовувати Facebook Messenger (Месенджер соціальної мережі Фейсбук).
  6. В рамках реалізації проектних завдань, значні результати роботи, або їх проміжні напрацювання, постачальники послуг повинні надсилати на електрону пошту.
  7. Для оцінки й розробки стратегій та підтримки зв’язку з членами і членкинями HPLGBT, постачальники послуг повинні використовувати інтернет-опитування, з відповідною фіксацією (звіт).
  8. За погодженням Координатора HPLGBT, розробити інтернет-опитування задля затвердження фінальних версій Стратегічного плану HPLGBT на 2021-2025 роки та Операційного плану HPLGBT на 2020-2021 роки.

Контакт для відправки пропозицій:
Адреса електронної пошти: [email protected]
(тема листа повинна містити: ВАКАНСІЯ: 2020-05-20)

Веб-посилання на конкурсну пропозицію в мережі Інтернет:
www.HPLGBT.org/competition


Постачальники які пройшли відбір на конкурсній основі, після підписання Договору/Контракту/Угоди набувають статус Виконавця, та задля конкретизації субординації між Сторонами можуть набувати інших статусів. Задля надання Організації-замовниці максимально якісних послуг, Виконавець може залучати інших осіб та/або посередників згідно із власними політиками та процедурами. Тендерна комісія HPLGBT та/або особа, відповідальна за закупівлі, можуть впроваджувати додаткові критерії при розгляді пропозицій.

У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ЗАПИТАНЬ ПРОСИМО ВАС ЗВ’ЯЗАТИСЯ З НАМИ
ЗА ЕЛ. АДРЕСОЮ: [email protected]

Конкурс проводиться в рамках реалізації програми
“Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”

Контакти

  • Відбір на конкурсних засадах постачальника/-ів послуг з консультування в розробці Стратегічного плану організації на 2021-2025 роки включно із розробкою Операційного плану організації на 2020-2021 роки задля сприяння у ефективному зміцнені адаптивного пот

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.