bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір волонтерів для допомоги безпритульним
18.05.2020

Більшість з них має хронічні захворювання та слабкий імунітет. Наразі безпритульні не можуть навіть харчуватися: кафе і ресторани, які надавали їм їжу, закрилися на карантин, а люди, які раніше ділилися з ними їжею тепер рідко виходять зі своїх домівок. З березня у містах Донбасу закрито вокзали, громадські місця та пункти перебування, де вони могли знайти тимчасовий притулок. 

Громадська організація «Правозахисний рух Донбасу» в рамках запровадженої ініціативи для захисту безпритульних «Допоможи вижити» шукає волонтерів для розповсюдження наборів допомоги. 

До обов’язків волонтера входить розфасовка продуктів харчування та засобів захисту, роздача за узгодженим графіком в місцях скупчення безпритульних людей у містах Дружківка, Краматорськ, Слов`янськ, Авдіївка, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна впродовж травня-липня.

Карантинні заходи рятують тих людей, які мають домівки. Але у випадку із безпритульними бездіяльність може призвести до великої кількості смертей. Нікому не потрібні, вони гинуть на вулиці від голоду, поки ми знаходимося у теплих домівках.

Сьогодні час звернути особливу увагу на літніх, безпритульних, людей з інвалідністю. Щоб запобігти поширенню хвороби і страху, необхідно більше солідарності: кожен може зробити свій внесок.

Для того щоб стати волонтером, необхідно заповнити гугл-форму: https://docs.google.com/forms/d/1KjEtYlQWkRHTAQLkCDaFnl2u8RRNWL51jtiM3NjqpwI/edit

Діяльність проводиться ГО «Правозахисний рух Донбасу» в рамках ініціативи для захисту безпритульних «Допоможи вижити» за підтримки гуманітарної ініціативи “Людяність та взаємодопомога” Міжнародного фонду “Відродження”.

#ЛюдяністьВзаємодопомога #StopCoronavirus

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.