bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Графічний дизайнер для короткострокового проєкту
04.05.2020

Центр громадянського суспільства «Друкарня» шукає дизайнера (-ку) для нового короткострокового проєкту.

Спільно з організаціями Восток SOS і NEW WAY Друкарня / Drukarnia реалізовує гуманітарний проєкт, частиною комунікаційної стратегії якого є інформування людей про щоденні правила поведінки під час карантину, те, як вберегти себе та інших зараз.

 Завданням дизайнера(-ки) буде створення креативної і цікавої історії, яка б привертала увагу перехожих, і розробка дизайну для матеріалів про COVID-19, які будуть розміщені по місту Слов’янськ та у соцмережах (Telegram, Instagram, Facebook) .

Для цього шукаємо дизайнера (-ку) , який (-а) може створити креативного персонажа, який буде використаний для кампанії на наших сторінках у соцмережах, та розробити на основі цього пакет стікерів.
Від нас ти отримаєш крутий досвід, який зможеш додати до свого портфоліо та гарну грошову винагороду. 

Якщо ти маєш круті ідеї як це можна зробити, надсилай своє портфоліо  або приклади робіт на пошту [email protected]. У темі письма не забудь прописати “Дизайнер для проєкту Друкарні”.

*РОБОТА ВІДДАЛЕНА. ДЕДЛАЙН ПОДАЧІ ЗАЯВОК - 7 ТРАВНЯ.

У відповідь ми надішлемо тобі технічне завдання і усі деталі по проєкту. Якщо ж це твій друг чи знайомий - розкажи йому про таку класну можливість і скажи, що ми чекаємо на нього!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.