bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з розробки веб послуг
28.04.2020

Міжнародна організація «Management Sciences for Health» (MSH), виконавець проекту USAID «Безпечні та доступні ліки» (SAFEMed) оголошує конкурс на вакансію консультанта з розробки веб послуг з терміном укладання договору до 12 місяців.  

У вересні 2017 року Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) уклало п‘ятирічний контракт «Безпечні, фінансово доступні та ефективні ліки для українців (SAFEMed)  з організацією Management Sciences for Health (MSH). SAFEMed застосовує найкращі практики зміцнення системи охорони здоров’я для створення інтервенцій на підставі науково обґрунтованих даних та зміцнення фармацевтичної системи України згідно з цілями МОЗ щодо реформування галузі охорони здоров’я. SAFEMed прагне до покращення доступу до лікарських засобів належної якості для їх максимальної доступності в рамках бюджетних лімітів НСЗУ.  

Інтервенції SAFEMed сприятимуть інституціоналізації  раціонального відбору лікарських засобів, підтримуватимуть стале державне фінансування фармацевтичного сектору та систематизуватимуть потенціал електронної рецептури у співпраці з Урядом України, МОЗ та НСЗУ, з партнерськими організаціями громадянського суспільства, іншими партнерськими організаціями та приватним сектором.  Для досягнення своєї мети SAFEMed здійснює три головні цілі:

  • зміцнення врядування в фармацевтичній галузі України;
  • оптимізація фінансування фармацевтичного сектору  та
  • покращення доступності та належного використання лікарських засобів в Україні.

З 2016 року реформа охорони здоров’я в Україні була спрямована на загальне охоплення населення медико-санітарними послугами з забезпеченням фінансового захисту населення та якості послуг, що надаються. Заснований в 2018 році, НСЗУ формує в єдине ціле гарантований державою пакет базових медичних послуг.  Національна програма реімбурсації, відома під назвою «Доступні Ліки», була успішно передана від МОЗу до НСЗУ в 2019 році. За підтримки проекту SAFEMed НСЗУ вдосконалив програму реімбурсації лікарських засобів, залучивши до неї електронні рецепти задля покращення використання державних фондів, доступу до медичних послуг, для вдосконалення практик призначення лікарських засобів та моніторингу їх використання.  Спираючись на перші успіхи електронної рецептури та приймаючи до уваги поширення національної системи реімбурсації, НСЗУ звернувся до SAFEMed з проханням провести більш глибоке дослідження з виявлення та профілактики появи потенціальних  зловживань в сфері електронної рецептури. В результаті чотирьохмісячної діяльності SAFEMed надав НСЗУ функціонал з виявлення та профілактики зловживань для включення до звіту Державної програми  реімбурсації в Україні. Проект також отримав запит щодо продовження підтримки подальшої розробки електронної рецептури шляхом залучення додаткових спеціалістів з метою впровадження в життя рекомендацій звіту.

Загальні обов’язки

Загальний обов’язок даної посади консультанта полягає у забезпеченні професійної розробки інтерфейсу, що працює в реальному часі,  для підтримки НСЗУ та команди e-Health у узгодженні змін в електронному рецепті з введенням даних , обробка даних та реагування на їх обмін в реальному часі. Консультант працюватиме під керівництвом та наглядом Івана Лободи, головного технічного радника проекту SAFEMed.

Функціональні обов’язки:

  • Консультування з командою, технологічними партнерами та ключовими внутрішніми та зовнішніми зацікавленими сторонами для визначення вимог до інтерфейсу та підтримуючих прикладань.
  • Проектування та розробка інтерфейсних рішень, сумісних з існуючою технічною архітектурою, відповідно до обсягу, можливостей масштабування, переносу проекту на інші платформи та згідно з кращими практиками розробки.
  • Співпраця з проектним менеджментом, командами бізнес аналізу НСЗУ та з іншими розробниками тією мірою, наскільки це необхідно для підтримки своєчасної успішної розробки прикладання в межах бюджету.
  • Аналіз, проектування, розробка та документальне оформлення специфікацій інтерфейсу.
  • Розробка детальних скриптів функціональних та інтеграційних тестувань.
  • Тестування, розгортання та валідація інтерфейсів для досягнення остаточного погодження з внутрішніми та зовнішніми стейкхолдерами проекту.
  • Підтримка розгортання інтерфейсів при введенні в експлуатацію та після неї.

Більш детальні обов’язки консультанта:

  • Підтримка проектування, розробки, розгортання та функціонування моделі архітектурних даних та відповідних процесів, що підтримують виявлення та попередження зловживань в пацієнтських медичних системах (включаючи прикладання електронний рецепт).
  • Координування успішного проектування, розробки, розгортання та впровадження в дію автоматизованих систем для збору та інтегрування детальних медичних подій в реальному часі на всіх етапах надання послуг пацієнтам (включаючи програму фармацевтичної реімбурсації).
  • Забезпечення, щоб всі прикладання, бази даних та апаратне обладнання функціонували в межах специфікацій, встановлених на ІТ сервісних платах.
  • Проектування, розробка та розгортання низки послуг e-Health  в реальному часі, які реалізують вдосконалені клінічні можливості надання електронного рецепту: 

           - динамічна оцінка дозування препарату, з врахуванням ступеню захворювання, статі                           пацієнта, його віку та ваги;

           - виявлення протипоказань щодо прийому препарату при захворюванні;

           - виявлення  несумісності лікарських засобів.

  • Визначення, розробка та розгортання технічного рішення, яке попереджує дублюючу реімбурсацію на лікарські засоби одного або подібних терапевтичних класів  для одного й того ж пацієнта в межах визначеного часу.
  • Підтримка інтегрування та використання державного реєстру лікарських засобів в прикладанні e-Health, а також систем формування звітів.

 Кінцеві результати:

  • Процеси та архітектурна модель можливостей попередження зловживань в програмі реімбурсації.
  • Програми, моделі, інтерфейси, скрипти та операційна документація, які підтримують проактивну (упереджуючу) оцінку можливостей виявлення та попередження зловживань.
  • Визначення та використання структур даних для ідентифікації взаємодій лікарських засобів,  побічних явищ та відповідності призначених препаратів діагнозу, наданих для внесення до централізованої бази даних.
  • План приймальних тестувань користувачем, схвалений НСЗУ.
  • Фінальний документ – результати приймальних тестувань, схвалені НСЗУ.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Бажаний досвід роботи з технологіями в сфері охорони здоров’я.
  • Здатність надавати послідовний детальний аналіз та його систематичне проведення до завершення проекту.
  • Розвинуті  навички міжособистісного спілкування  –  демонстрація можливостей  успішно співпрацювати  з внутрішніми та зовнішніми партнерами на всіх рівнях  відповідальності.
  • Відмінні навички письмової та усної комунікації, розмовна англійська буде перевагою.
  • Практичні знання провідних інтеграційних технологій.
  • Досконале знання SQL-запитів, процедур збереження,тригерів, індексів, типів даних, табличних структур та принципів проектування баз даних.
  • Мінімум 5 років досвіду роботи розробника баз даних (DBA Developer).
  • Ступінь магістра з інформаційних технологій в медицині, ІТ технологій, ІТ програмування та розробки або аналогічна освіта з відповідним досвідом.
  • Досвід роботи з різними версіями  DB (MSSQL/POSTGRESQL/MONGODB,  з великими базами даних, у покращенні та оптимізації характеристик великих баз даних.
  • Досвід написання технічної документації та розробки архітектури баз даних, глибоке розуміння структури баз даних.

Звітування: Консультант звітуватиме безпосередньо пану Івану Лободі, головному технічному раднику проекту SAFEMed.

Місце роботи: Консультант працюватиме  в офісах НСЗУ, e-Health та/або SAFEMed в Києві, Україна, без відряджень.

Термін укладання договору: до 12 місяців.

Строк подачі резюме: до закриття вакансії.

В разі Вашої зацікавленості, просимо надсилати резюме на адресу: [email protected], вказуючи назву вакансії у темі листа «Консультант з розробки веб послуг».   

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.