bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг із розроблення структури і методології моніторингового звіту
30.03.2020

Громадська організація «Український центр європейської політики» (далі – ГО «УЦЄП») оголошує тендер на закупівлю послуг із розроблення структури і методології моніторингового звіту ГО «УЦЄП» з виконання Україною зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом за 2014 – 2019 роки.

Джерело фінансування закупівлі: кошти проєкту «Посилення інституційної спроможності ГО «УЦЄП» як аналітичного центру», що реалізується в межах Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні, яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

Предмет закупівлі

1)     послуги із розроблення методології моніторингу прогресу України у виконанні нею зобов’язань, визначених Угодою про асоціацію з Європейським Союзом, який буде застосовуватися при побудові онлайн-моніторингового продукту ГО «УЦЄП» «Навігатор Угоди» та підготовці регулярних річних та кумулятивних моніторингових звітів;

2)     послуги із розроблення структури моніторингового звіту з виконання Україною зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом за 2014 – 2019 роки;

3)     послуги із розроблення інструкції для експертів, залучених до написання моніторингового звіту з виконання Україною зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом за 2014 – 2019 роки.

До участі у тендері запрошуються компанії та/ або фізичні особи-підприємці, які мають досвід з розроблення методології та структури дослідження (досвід роботи у громадському секторі буде перевагою). У межах тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і пропонує оптимальне співвідношення ціна-якість.

Для участі у тендері потрібно надати такі документи:

  • Тендерну пропозицію із зазначенням контактної інформації, вартості послуг, стислого опису попереднього досвіду учасника тендеру щодо розроблення методології та структури дослідження.
  • Реєстраційні документи компанії та/ або фізичної особи-підприємця.

 Останній термін подання тендерних пропозицій – 16:00  31 березня 2020 року.

Тендерні пропозиції та уточнюючі питання надіслати електронною поштою на адресу [email protected]    У темі електронного листа прохання вказати «Тендер_послуги».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.