bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До уваги ґендерних експертів та експерток
19.03.2020

Програма ООН із відновлення і розбудови миру шукає Консультанта/Консультантку для виконання завдання із оцінки та посилення ґендерної компетентності лідерів/ок та учасників/ць Робочих груп із громадської безпеки і соціальної згуртованості, а також новостворених жіночих НУО. 

Дедлайн для подання заявок продовжено до 26 березня включно.

Відібраний Консультант/ка буде відповідати за виконання наступних ключових завдань:

1. Оцінка ґендерних потреб та можливостей громади та аналіз ґендерної проблематики

a) Адаптувати розроблений ПРООН та ООН Жінки інструмент оцінювання ґендерних потреб в місцевих громадах для здійснення онлайн-оцінки ґендерних компетенцій членів Робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості та жіночих громадських організацій. 

б) Здійснити оцінку ґендерних компетенцій  та ґендерних потреб (використовуючи розроблений онлайн-інструмент) членів Робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості  у 32 цільових громадах Донецької та Луганської областей та членів 4 жіночих НУО.

2. Розвиток ґендерних компетенцій лідерів і лідерок/учасників і учасниць Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості та новостворених жіночих НУО через тренінги, стратегічні сесії, навчальні візити та онлайн – консультації.

Вимоги до кандидатів: 

1)     Освіта на рівні магістра або спеціаліста із гуманітарних, соціальних наук, ґендерних студій, комунікацій або пов’язаних сфер.

2)     Мінімально 3 роки досвіду у здійсненні ґендерного аналізу та ґендерної оцінки, розбудови спроможностей у сфері ґендерної компетентності.

3)     Гарні аналітичні, комунікаційні та презентаційні навички.

4)     Мінімально 3 приклади виконання робіт та розробки документів, таких як здійснення ґендерного аналізу, оцінка ґендерних потреб, розробка та впровадження навчальних програм із підвищення ґендерної компетентності тощо.

5)     Вільне володіння українською та російською мовами.

Детальне технічне завдання за посиланням

БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ:

  1. 1.     Команда програми ООН із відновлення і розбудови миру надасть всебічну логістичну підтримку та допомогу у встановленні контактів, формуванні навчальних груп та залученні респондентів до оцінки.
  2. 2.     Пропонований у технічному завданні план може бути зміненим (як у частині часових рамок, так і форм роботи – на користь онлайн-інструментів у тому числі) у тісній співпраці з відібраним Консультантом/Консультанткою, щоб відповідати реальним умовам, пов’язаним із запровадженим в Україні карантином.

Контакти

  • https://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?cur_job_id=90539

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.