bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) шукає тренерів, фасилітаторів та консультантів
05.03.2020

МРІ в Україні має намір укласти контракти з місцевими експертами для залучення в якості тренерів, фасилітаторів та консультантів під час проведення різноманітних заходів широкого спектра програм:

  • Навчання для місцевих виборних посадових осіб.
  • Навчання для представників муніципальної влади.
    • Навчання для політичних партій з питань ведення виборчої кампанії, підготовки кандидатів та організаційної структури партії.
    • Навчання та фасилітація з питань співробітництва політичних партій / громадянського суспільства.
      • Навчання для спостерігачів на виборах від політичних партій.
      • Навчання та фасилітація з питань проведення громадських слухань.
      • Навчання для молодих політичних лідерів.
      • Інші теми стосовно питань демократії та врядування.

Цей перелік не є вичерпним і учасники конкурсу можуть включати додаткові теми подібного напрямку, якими вони добре володіють.

Кандидати повинні мати відповідний досвід та вміти викладати як мінімум одну з наступних тем, виходячи з власного практичного досвіду в Україні.

Всі пропозиції повинні включати наступну інформацію: https://www.iri.org.ua/novini/mri-ogoloshue-poshuk-treneriv-fasilitatoriv-ta-konsultantiv:

  1. Найменування, адреса, номер телефону і факсу Учасника та його електронна адреса.
  2.  Резюме англійською мовою, що підтверджує відповідний досвід роботи як консультанта програми та тренера з профільної теми в рамках цієї програми.
  3. Заповнена та підписана форма для визначення рівня ставки експерта, подана в кінці тендерного оголошення (Expert Rate Form).
  4. Принаймні одна презентація.
  5. Два рекомендаційні листи.
  6. Контактна та повна банківська інформація (IBAN, ІПН, ім’я, адреса, документи фізичної особи або приватного підприємця тощо).
  7. Перелік програм та тем у рамках кожної програми, наведений у запрошенні, з яких кандидат має відповідний досвід та хотів би працювати тренером-консультантом.
    1. Вказати можливість подорожей по Україні та до району Донбасу, тобто, підконтрольної уряду території Донецької та Луганської областей (кількість днів на тиждень).

Більш детально з правилами та умовами подачі заявок а також подробицями процесу оцінювання та визначення переможців тендеру можна ознайомитись англійською та українською мовами за посиланнями або у прикріплених файлах.
Просимо подавати заявки в форматі, окресленому в цьому запрошенні.
Конкурсні пропозиції на тендер слід надсилати на електронну пошту [email protected], зазначивши у темі листа “EURASIA2020U01o”.
Також за цими контактами можна звертатись з уточненнями та питаннями щодо даного тендеру.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.