bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас-Спес» запрошує до партнерства ментора з питань фандрейзингу соціальних проектів
27.02.2020

«Карітас-Спес Україна» запрошує ментора з досвідом від 10 років для  підготовки тренерських інструкції та комплектів роздаткових матеріалів для учасників Тренінгу для Тренерів (ТОТ) з фандрейзингу.

Для виконання проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» «Карітас-Спес Україна» за підтримки уряду Німеччини та МБФ «Реновабіс», запрошує ментора з досвідом від 10 років для  підготовки тренерських інструкції та комплектів роздаткових матеріалів для учасників Тренінгу для Тренерів (ТОТ) з фандрейзингу, супроводу підготованих 12-14 тренерів з фандрейзингу, які  проведуть не менше 14 тренінгів у місцевих громадах 7-ми дієцезіальних осередків «Карітас-Спес».

Мета проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» -  створити та розвинути на базі дієцезіальних осередків «Карітас-Спес2»  7 проектних команд для навчання активних мирян у 40 римсько-католицьких парафіях у сфері соціального управління проектами та благодійної діяльності.

Тренінги з фандрейзингу необхідно буде провести протягом травня-жовтня 2020, 2021 років.

У разі зацікавлення  цією пропозицією просимо потенційних менторів надіслати наступні документи, що складають пакет заявки:

  • Персональне резюме (СV),
  • Програми курсів вищезгаданої тематики,
  • Перелік осіб\організацій, які можуть надати рекомендації щодо якості тренінгів і консультацій,
  • Перелік проектів, які були організовані\брав участь претендент,
  • Мотиваційного Листа щодо персональної  зацікавленості (та\або зацікавленості організації, від імені якої виступає ментор).

Заявки від потенційних менторів слід направляти до 17.50 години 18 березня 2020 року керівнику проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні»  Руслану Крапличу на: [email protected] , копія на: [email protected]

Увага! Відбір ментора здійснюється конкурсною комісією, рішення якої буде повідомлено претендентам після 03 квітня 2020 року.

Відібраний конкурсною комісією ментор будуть запрошений на тренерську майстерню для обміну досвідом та узгодження методики у проведенні тренінгів та наданні консультацій.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.