bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Провідний фахівець із епіднагляду за туберкульозом
19.02.2020

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на залучення консультанта із моніторингу та оцінки.

Назва позиції: Провідний фахівець із епіднагляду за туберкульозом

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

Основні обов’язки консультанта полягають в здійсненні епідеміологічного нагляду за туберкульозом, ведення державної статистичної звітності із туберкульозу, роботі із реєстром хворих на туберкульоз, участь у підготовці глобальної звітності із туберкульозу. До переліку обов’язків буде входити наступне:

 

  1. Забезпечення збору та верифікації звітних форм ТБ 07, ТБ 10, ТБ 11, ТБ 08, ТБ 07 МРТБ, ТБ 10 МРТБ, ТБ 08 МРТБ від регіональних спеціалізованих протитуберкульозних закладів України, міністерств та відомств та перевірка її якості згідно з термінами, що затверджені нормативно-правовими актами.
  2. Підготовка щорічного інформаційного аналітичного вісника «Туберкульоз в Україні».
  3. Розміщення статистичної інформації (звітних форм) на сайті ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».
  4. Верифікація даних звітних форм на паперових носіях (ТБ 07, ТБ 10 ТБ 08) з даними електронного реєстру для формування звітів відповідно робочого плану проекту ГФ.
  5. Використання даних реєстру для формування індикаторів Звіту щодо виконання показників Робочого плану проекту ГФ.
  6. Підготовка листів-запитів щодо надання необхідної оперативної інформації з регіонів на додаткові запити ГФ, забезпечення збору та узагальнення вказаної інформації.
  7. Участь у моніторингових візитах до регіональних спеціалізованих протитуберкульозних  закладів України з метою верифікації поданих даних регіонального рівня.
  8. Формування піврічного Звіту щодо виконання показників Робочого плану проекту ГФ за компонентом «туберкульоз». Робота з місцевим агентом ГФ щодо надання коментарів у процесі перевірки звіту.
  9. Підготовка матеріалів для щорічного Глобального звіту з ТБ до ВООЗ.
  10. Розробка планів моніторингу та оцінки, паспортів індикаторів для моніторингу виконання національних планів з протидію туберкульозу.
  11. Підготовка документів, інформаційних листів на запити урядових та неурядових організацій, громадян тощо.

  Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища медична освіта
  • Досвід роботи в сфері громадського здоров’я, моніторингу та оцінки, епіднагляду за туберкульозом від 2-х років.
  • Досвід роботи з стратегічною інформацією/статистичною звітністю у медичній сфері від 2-х років.
  • Досвід проведення розрахунків, моделювання, математичного аналізу даних в сфері надання медичних послуг буде перевагою.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте номер та назву вакансії: «29–2020 Провідний фахівець із епіднагляду за туберкульозом».

Термін подання документів – до 29 лютого 2020 року.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте номер та назву вакансії: «29–2020 Провідний фахівець із епіднагляду за туберкульозом».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.