bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Секретаріат UNIC шукає координатора проекту
15.02.2020

Секретаріат UNIC планує залучити на період у 3 місяці зовнішнього експерта – Координатора проекту «Запровадження комплаєнсу для малого та середнього бізнесу», що реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна екеноміка України». Дедлайн - 21 лютого 2020 року.

За підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Секретаріат Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) реалізує проект «Запровадження комплаєнсу для малого та середнього бізнесу», який має на меті, виведення українського малого та середнього підприємництва з тіні і адаптацію його бізнес-процесів до міжнародних стандартів.

В рамках реалізації проекту Секретаріатом планується короткострокове залучення зовнішнього експерта – Координатора проекту  на період у 3 місяці.

Проект передбачає:

• Проведення 5 тренінгів (Київ, Львів, Харків, Дніпро, Луцьк) для представників малого та середнього бізнесу;
• Проведення індивідуальних консультацій з учасниками тренінгів з метою їх заохочення впроваджувати у своєму бізнесі системи комплаєнсу;
• Консультування таких компаній під час підготовки Кодексу етики;
• Забезпечення інформаційної підтримки компаній-учасниць заходів Мережі в рамках Проекту.

Детальніше щодо об’єму робіт, вимог до подачі пропозицій та виконавця – у технічному завданні за посиланням: https://bitly.su/TSsa

Прохання надсилати заявки на електронну адресу [email protected]. В темі листа, будь ласка, вказуйте «UNIC_Координатор проекту CEP». Термін подання заявок – кінець робочого дня 21 лютого 2020 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.