bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МРІ шукає асистента програм
23.01.2020

Міжнародний республіканський інститут в Україні (МРІ) шукає Асистента Програм з питань співпраці з громадськими організаціями, активними громадянами та представниками місцевого самоврядування.  Дедлайн - 11 лютого 2020 року.

Асистент Програм відіграватиме ключову роль у підтримці роботи МРІ, пов’язаної з Програмами співпраці з громадськими організаціями, активними громадянами та представниками місцевого самоврядування. Під керівництвом Директора МРІ в Україні та разом з Керівниками програм МРІ Асистент програм виконуватиме наступні обов’язки: 

    • Надання допомоги і підтримки роботі МРІ, пов’язаної з Програмами співпраці з громадськими організаціями, активними громадянами та представниками місцевого самоврядування. 
    • Надання допомоги і всілякої матеріально-технічної підтримки організації навчальної діяльності МРІ по всій Україні; 
    • Складання та редагування документів, включаючи: рекламні / довідкові матеріали, звіти та листування в рамках проекту англійською та українською мовами; 
    • Співпраця з програмним персоналом для того, щоб відстежувати програмні цілі і здійснювати облік для надання точних і своєчасних звітів донорам. 
    • Можливість використовувати комп’ютерні програми для розробки візуально привабливих повідомлень та матеріалів, які деталізують діяльність Проєкту для спонсорів та партнерських організацій; 
    • Можливість подорожувати, в тому числі під час вихідних з метою проведення навчальних заходів МРІ; 

Інші обов’язки відповідно до вимог.

Якщо ви зацікавлені в отриманні цієї роботи, будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист англійською мовою з написом в темі листа «Заявка на посаду Асистента програм» за адресою: [email protected] не пізніше 11 лютого 2020 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.