bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання послуг перекладу в рамках проекту «Мережі енергоменеджерів»
26.11.2019

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» (далі - АМУ) в рамках проекту, що реалізується спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини оголошує конкурс з надання послуг письмового перекладу. Дедлайн - 2 грудня 2019 року.

До участі в конкурсі запрошуються фізичні особи, фізичні особи-підприємці, юридичні особи, які мають необхідний досвід та право надавати відповідні послуги.

Коротко про Проект

Метою проекту є зменшення споживання енергоносіїв у комунальній сфері завдяки сприянню підвищення рівня професійності впровадженню заходів з енергоефективності та енергозбереження у муніципалітетах.

Дана мета має бути досягнута шляхом розбудови та ефективної діяльності мережі енергоменеджерів у 3 визначених регіонах. Мережа енергоменеджерів передбачає об’єднання фахівців, відповідальних за впровадження енергоменеджменту у своїх містах, які регулярно зустрічатимуться з метою обміну професійним досвідом та знаннями з впровадження енергоефективних заходів у своїй робочій діяльності.

До основних обов’язків перекладача належатиме:

  • виконання робіт із письмового перекладуз української  мови англійською (або навпаки) мовою договорів, актів, прес-релізів, звітів тощо.

Реалізація проекту, а відповідно і дія договору:листопад  2019 р.- травень 2020 р.

Основні вимоги до учасників тендеру:

  • досконале володіння діловою українською мовою та англійською;
  • досконале володіння ПК.

Пропозиція обов’язково має містити:

  • Загальну інформацію про надавача послуг, контактні дані. 
  • Опис досвіду з перекладу тощо (макс. 1 сторінка, бажано надати перелік організацій (проектів), заходів та контакти осіб, з якими співпрацювали та які можуть надати рекомендації).
  • Очікувану повну вартість послуг із надання послуг перекладу (в т.ч. податки, та інші видатки згідно законодавства України). Загальна вартість має бути представлена як вартість перекладу однієї сторінки тексту із зазначенням кількості знаків.
  • Інформацію  про попередній досвід співпраці з АМУ.
  • Копію виписки (витягу) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, копію витягу з реєстру платників ПДВ або платників єдиного податку, якщо подається юридична особа або фізична особа-підприємець.

Для участі у конкурсі потенційні надавачі послуг мають до 12:00 02 грудня 2019 року надіслати свої пропозиції в АМУ: скан-копію на ел. пошту: [email protected]або оригінал за адресою: вул. Січових Стрільців 73, 11 поверх, м. Київ, 04053 із зазначенням «На тендер «Послуги перекладу АМУ, GIZ».

Запитання прохання надсилати до 29 листопада 2019 року письмово на адресу
ел. пошти: [email protected], зазначивши в темі повідомлення: На конкурс: «Послуги перекладу  АМУ,GIZ».

Критерії відбору:

Заявка може максимально набрати 500 балів, з яких:

  1. Володіння практичним досвідом  перекладу з української  мови англійською (або навпаки) мовою договорів, актів, прес-релізів, звітів тощо - 200 балів.
  2. Володіння ПК - 150 балів.
  3. Повна вартість робіт - 150 балів.

Результати відбору буде повідомлено після 6 грудня 2019 року.

 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.