bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДІКСІ ГРУП шукає постачальника послуг юридичного супроводу реформи організаційної структури
05.11.2019

ДІКСІ ГРУП шукає постачальника послуг на юридичний супровід реформи організаційної структури громадської організації Діксі Груп. Дедлайн - 18 листопада 2019 року.

 

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

Аналітичний центр DiXi Group створено в 2008 році, організаційно правова форма - громадська організація. ГО “ДІКСІ ГРУП” є неприбутковою організацією з ознакою неприбутковості - 0032. Основною метою діяльності Організації є захист прав та задоволення соціальних, економічних, освітніх, культурних та інших спільних інтересів її членів, сприяння розвиткові громадянського суспільства, підвищення рівня поінформованості суспільства, сприяння реформам, відкритості та прозорості політики в енергетичній та інших галузях, котрі безпосередньо стосуються національної безпеки, а також поширенню демократичних цінностей та принципів серед усіх верств населення. 

Для реалізації мети створення та завдань діяльності  ГО “ДІКСІ ГРУП” використовує в основному грантові кошти, а також безповоротну фінансову допомогу на статутну діяльність. З часу свого заснування, ГО “ДІКСІ ГРУП” реалізувала більше 50 грантових проектів. Серед донорів аналітичного центру – Міжнародний Фонд «Відродження», USAID, Європейський Союз, SIDA, Посольство Великобританії тощо.

У процесі своєї діяльності, ГО “ДІКСІ ГРУП” розробила і запроваджує продукти, які можуть бути використані для розвитку соціального підприємництва. Це, зокрема, Індекс прозорості енергетичного сектору, Школа енергетичних реформ, мобільний додаток для побутових споживачів газу та електроенергії, консультування з питань відкритих даних, підготовка та поширення аналітичних продуктів. 

Для ефективного запуску проектів соціального підприємництва та можливого виходу на часткову комерційну діяльність, ГО “ДІКСІ ГРУП” повинна реформувати структуру організації. Нова структура повинна забезпечити ефективний розвиток кожного окремого продукту, більш горизонтальну взаємодію між керівниками напрямків і продуктів (product owners), прозорі механізми отримання коштів та їх використання. 

Для реформування своєї структури, ГО “ДІКСІ ГРУП” потребує допомоги у визначенні найбільш ефективної моделі управління організацією та напрямками, формату взаємодії між працівниками аналітичного центру, правил і механізмів залучення коштів та їх використання. Ми очікуємо, що консультант допоможе не лише з розробкою можливих моделей та механізмів, але також супроводжуватиме процес реформування аналітичного центру. 

Завдання для консультанта. Допомога команді ГО “ДІКСІ ГРУП” у процесі визначенні оптимальної моделі управління організацією з врахуванням поставлених цілей з запуску проектів соціального підприємництва. Очікується, що обраний консультант запропонує кілька варіантів таких моделей, допоможе обрати найбільш ефективну для даного аналітичного центру та забезпечить юридичний супровід у процесі реформи центру. 

Обсяг послуг та очікувана діяльність. Очікується, що консультант надасть наступні послуги для забезпечення результату:

  • Аналіз статуту ГО «ДІКСІ ГРУП», діючої організаційної структури, положень, процедур та порядку прийняття рішень в команді;;

  • Аналіз продуктів ГО «ДІКСІ ГРУП», що плануються як можливі напрямки для розвитку соціального підприємництва;

  • Підготовка та презентація для ГО “ДІКСІ ГРУП” оптимальних моделей управління аналітичним центром, враховуючи цілі з запуску проектів соціального підприємництва; допомога в обранні найбільш оптимальної моделі, за результатами презентацій та обговорення. 

  • Супровід у запровадженні обраної моделі, у тому числі допомога з підготовкою проектів документів, змін у правила та процедури, юридичний супровід. 

Очікувані результати. Очікується, що в рамках проведеної роботи, консультант підготує наступні документи:

  • Звіт з аналізом структури, політик і процедур ГО “ДІКСІ ГРУП”, а також процесу прийняття рішень із вказанням можливих труднощів та перешкод у випадку запуску проектів соціального підприємства; рекомендації для усунення перешкод. 

  • Звіт з аналізом запропонованих продуктів для розвитку соціального підприємництва та рекомендації щодо найбільш ефективних форматів запуску даних продуктів;

  • Звіт з запропонованими оптимальними моделями управління ГО «ДІКСІ ГРУП», аналізом їх ефективності та орієнтовним часом впровадження із врахуванням особливостей неприбуткової громадської організації;

  • Перелік та порядок змін до діючих статутних документів, положень та процедур, які необхідні для впровадження обраної моделі управління ГО «ДІКСІ ГРУП»; 

 Після презентації звітів і обрання моделі управління  

  • Юридичний супровід у запровадженні обраної моделі, у тому числі допомога з підготовкою повного пакету необхідних документів, проекти змін у положення та процедури та за необхідності - в статутні документи.

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріям:

  1. Вартість надання послуг;
  2. Наявність досвіду в консультуванні та супроводі реформи та запуску проектів соціального підприємництва;
  3. Обсяг можливих послуг, зокрема можливість надавати допомогу в сфері юридичного супроводу, HR, фінансового менеджменту, організаційного менеджменту.

Додатковою перевагою будуть приклади вже наданих консультацій, а також рекомендаційні листи від організацій чи проектів соціального підприємництва .

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

●        Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/18Krtw8kvgzbUHk3yY0ev-pEjEUSn9A9IipmN7flUfhM/edit#

●        Цінової пропозиції відповідно до вищезазначених вимог.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії: 

●        Довідку про реєстрацію платника податків;

●        Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії: 

●        Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 18 листопада 2019 року за адресою: [email protected] Чорниш Віктор.

 

Контакти

  • Чорниш Віктор
  • Провідний менеджер з постачання Громадської організації «ДІКСІ ГРУП» 01021
  • м. Київ
  • вул. Інститутська 18А
  • оф.3 Тел./Факс: (+38 044) 253 66 94 E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.