bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

FREE ZONE шукає консультантів з регіональної координації
04.10.2019

FREE ZONE оголошує конкурс з відбору консультантів з регіональної координації проекту «Світ без тюрем: мобілізація спільноти, усунення правових бар’єрів, захист прав людини в пенітенціарній сфері» (напрямок 36М) в Івано-Франківській, Миколаївській та Чернівецькій областях.

І. Завдання в межах виконання робіт:

  1. Підписання угоди щодо представництва інтересів спільноти в регіоні.
  2. Забезпечення участі представників спільноти регіону у розробці та проведенні адвокаційних заходів щодо затвердження змін в нормативно-правових документах на рівні Міністерства юстиції, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров’я для подолання бар’єрів доступу до медичних і соціальних послуг засуджених та звільнених з місць позбавлення волі.
  3. Проведення робочих зустрічей у форматі МДК (представники установ виконання покарань, філій ДУ Центр пробації, БО FREE ZONE) щодо реалізації заходів пенітенціарної пробації у регіоні.
  4. Реалізація заходів пенітенціарної пробації спільно з органами та установами Міністерства юстиції України в регіоні.
  5. Налагодження співпраці з регіональними та національними ЗМІ для поширення інформації про проект.
  6. Використання соціальних медіа для поширення інформації про проект.
  7. Забезпечення проведення не менше 3 інформаційно-освітніх заходів у форматі вебінарів для представників НУО,  спільноти колишніх засуджених, членів спостережних комісій та громадських рад за темою «Форми і методи взаємодії суб’єктів соціального патронажу, неурядових організацій з установами виконання покарань та пробацією в процесі ресоціалізації засуджених».
  8. Входження до складу громадських рад при міжрегіональних управліннях з питань виконання кримінальних покарань та пробації, спостережних комісій для здійснення громадського контролю за належною організацією взаємодії з установами виконання покарань та пробації в процесі ресоціалізації засуджених, які готуються до звільнення та звільнених з місць позбавлення волі.
  9. Входження до обласної\міської Координаційної ради з питань протидії ВІЛ\СНІДу та туберкульозу.
  10. Підготовка пропозицій, актуальних питань, змін до планів роботи та винесення їх на розгляд під час засідань спостережних комісій, громадських рад та регіональних координаційних рад.
  11. Залучення коштів місцевих бюджетів на послуги для суб’єктів пробації та впровадження заходів пенітенціарної пробації.
  12. На підставі отриманих мандатів членів спостережних комісій та представників НПМ проведення не менше 2 візитів моніторингу порушень прав уразливих до ВІЛ груп населення в місцях позбавлення волі, щодо дотримання прав людини, зокрема надання медичної допомоги уразливим до ВІЛ групам населення.
  13. Проведення не менше 2 зустрічей з керівництвом установ виконання покарань для обговорення результатів моніторингу.
  14. Розробка та оприлюднення звітів за результатами проведення моніторингу за дотриманням прав засуджених та ув’язнених у напрямку доступу до послуг з профілактики, лікування, соціального супроводу ВІЛ, ТБ, ВГС у пенітенціарних установах.

ІІ. Термін виконання робіт: жовтень-грудень 2019 року

ІІІ. Умови здійснення оплати

Оплата виконаних робіт здійснюється після передачі документації на підтвердження виконаної роботи (планів та звітів про візити технічної допомоги, експертних висновків тощо) по кожному завданню та підписання актів виконаних робіт.

Усі витрати, пов’язані із виконанням робіт виконавцем даного технічного завдання, виконавець робіт здійснює за власний рахунок.

ІV. Кваліфікаційні вимоги

  • перевага надається особам, кандидатам, які зробили особистий внесок у розвиток та посилення спільноти колишніх засуджених, або належать до неї;
  • досвід співпраці з органами і установами виконання покарань у регіоні;
  • досвід роботи в сфері протидії ВІЛ/СНІДу, туберкульозу;
  • наявний досвід налагодження співпраці між державними структурами та громадянським суспільством, НУО.

Перелік документів, які необхідно подати:

  1. Резюме, в якому необхідно обов’язково вказати вартість робіт (без урахування податків).
  2. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою.
  3. Заповнений, підписаний та відсканований додаток до оголошення.

При оцінці кандидатів, враховуватиметься відповідність кваліфікаційним критеріям на 60% і на 40% ‒ ставки оплати.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу: [email protected] з поміткою в темі листа «Конкурс консультант з регіональної координації проекту»

Термін подання документів: до 10 жовтня 2019 року, реєстрація документів завершується о 18.00.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

За додатковою інформацією звертатися до керівника проекту Карпенко Ольги, тел. 050 922-11-39 або [email protected]

_____________________

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця цієї процедури закупівлі відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії оголошення. Після обрання переможця, копії всіх документів за цим конкурсом надсилаються БО «100 відсотків життя» на розгляд та затвердження та розглядаються зазначеним донором протягом 10 робочих днів. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

Підписанням та поданням своєї комерційної пропозиції учасник погоджується з таким:

  • учасник ознайомлений з оголошенням, яке опубліковано;
  • організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю організація не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;
  • організація залишає за собою право відхилити комерційні пропозиції всіх учасників процедури закупівлі;
  • участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих БО «100 відсотків життя»;
  • дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись ТУТ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.