bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт/ка з питань децентралізації (Київ)
27.09.2019

Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» (БО «БФ «ССС») шукає експертів/ок з питань децентралізації та соціального захисту для участі у Форумі «Соціальні послуги у громадах: законодавчий вимір». Дедлайн - 3 жовтня 2019 року.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» (БО «БФ «ССС») шукає експертів/ок з питань децентралізації та соціального захисту для участі у Форумі «Соціальні послуги у громадах: законодавчий вимір», що відбудеться 15-16 жовтня 2019 року в м. Київ. Форум організовано у рамках проєкту «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених  осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту», що реалізується БО «БФ «ССС» за підтримки посольства Великої Британії в Україні.  

Обов’язки:

  • Проведення лекцій/практичних сесій з питань децентралізації та надання соціальних послуг об’єднаними територіальними громадами;
  • Модерування дискусії та надання експертної оцінки;
  • Надання учасникам/цям форуму практичної інформації для подальшої інтеграції знань у діяльність громад.

Вимоги до кандидата:

  • 1-3 роки досвіду роботи в сфері децентралізації або соціального захисту;
  • Знання проблематики ВПО, поінформованість щодо конфлікту і політичного контексту

Усіх зацікавлених просимо надсилати ваше резюме та короткий супровідний лист з описом попереднього досвіду та пропозицією теми лекції/практичної сесії на адресу   k[email protected], тема листа: “Експерт/ка з питань децентралізації”, до 3 жовтня 2019 року.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.