bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лікар-фтизіатр
02.09.2019

Державна установа  «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір Лікаря-фтизіатра до відділу координації програм лікування ТБ в рамках програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Назва позиції: Лікар-фтизіатр 

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Координація програм послуг з догляду та підтримки пацієнтів з ТБ в рамках пілотування Проекту, надання технічної та організаційно-методичної підтримки надавачам послуг.
  2. Контроль та супровід заходів з забезпечення якості надаваних послуг та дотримання стандартів у відповідності до вимог договорів/ субгрантування.
  3. Супервізія та контроль за програмним моніторингом послуг з догляду та підтримки пацієнтів з ТБ, в тому числі мультирезистентним, з використанням рекомендованих інструментів.
  4. Моніторинг ефективності виконання програм та внесення пропозицій щодо їх покращення та/або усунення прогалин.
  5. Участь у розробці та реалізації плану адвокації щодо виділення державних коштів та/або коштів з місцевих/обласних бюджетів на покриття послуг за напрямом.
  6. Участь у розробці та реалізації заходів з покращення послуг для пацієнтів з поєднаною ко-інфекцією ВІЛ/ТБ, забезпечення координації роботи між установами служби СНІДу та протитуберкульозними закладами щодо обміну інформацією тощо.
  7. Участь у заходах з адвокації фінансування програм в сфері протидії та поширенню ТБ, включаючи забезпечення взаємодії з представниками органів влади, підготовки проектів документів, пропозицій щодо внесення змін до існуючих нормативно-правових актів тощо;
  8. Участь у реалізації плану заходів із інституалізації послуг за напрямом як послуг громадського здоров’я на національному та регіональному рівні.
  9. Участь у аналізі чинного законодавства (бюджетної, соціальної та медичної сфери, місцевого самоврядування тощо) у контексті регулювання надання послуг з догляду та підтримки пацієнтів з ТБ та надання відповідних пропозицій.
  10. Опис алгоритму надання послуг, що впроваджуватиметься протягом 2019 року та надання пропозицій за результатами впровадження підходу з метою їх узагальнення та імплементації на національному рівні.
  11. Участь у проведенні загальнонаціональних досліджень за відповідним напрямком діяльності на регіональному рівні.
  12. Узагальнення досвіду пілотної імплементації програм, представлення досвіду на національному рівні та в інших регіонах країни, не долучених до пілотування.

  Вимоги до професійної компетентності:

  • Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки “Медицина”, спеціальністю “Лікувальна справа”. Спеціалізація за фахом “Фтизіатрія” (інтернатура, курси спеціалізації). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста.
  • Досвід роботи у сфері протидії туберкульозу або у ВІЛ/ТБ-сервісних організаціях не менше 3 років;
  • Базовий рівень володіння комп’ютером (робота з MS Office);
  • Досвід участі в розробці та реалізації регіональних програм в сфері протидії ТБ буде перевагою;
  • Досвід реалізації грантів/субгрантів Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією буде перевагою;
  • Досвід організації системних заходів з надання послуг, пов’язаних з ТБ буде перевагою;
  • Досвід проведення тренінгів/моніторингових/менторингових візитів, а також розробки заходів з забезпечення якості надання послуг, розбудови спроможності установ та організацій та впровадження інноваційних моделей надання послуг буде перевагою;
  • Знання ділової англійської мови на рівні не нижче intermediate буде перевагою.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected].  В темі листа, будь ласка, зазначте номер та назву вакансії: «08 - 2019 Лікар-фтизіатр».

Термін подання документів – до 13 вересня 2019 року.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте номер та назву вакансії: «08 - 2019 Лікар-фтизіатр».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.