bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з координації проведення порівняльного аналізу
02.09.2019

Якщо ви прагнете нових викликів у масштабах усієї країни та шукаєте коло однодумців, приєднуйтеся до Відділу матеріально-технічного забезпечення та охорони праці Міністерства охорони здоров'я України. 

Назва позиції: Регіональний координатор проведення аналізу тестування за ініціативою медичного працівника на ВІЛ-інфекцію в ЗОЗ регіону.

Міста: м.Київ, м.Дніпропетровськ, м.Кривий Ріг, м.Миколаїв, м.Полтава, м.Чернігів, м.Херсон, м.Черкаси, м.Запоріжжя.

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Координація проведення порівняльного аналізу фактичного обсягу показань для тестування на ВІЛ за ініціативою медичного працівника та обсягу здійснених тестувань в багатопрофільних ЗОЗ на регіональному рівні.
  2. Розробка плану проведення порівняльного аналізу.
  3. Координація роботи фахівців ЗОЗ, відповідальних за збір даних та проведенні порівняльного аналізу.
  4. Збір та узагальнення отриманих даних, формування агрегованого аналітичного звіту.
  5. За результатами аналізу розробка рекомендацій щодо покращення діючого алгоритму тестування на ВІЛ в ЗОЗ.
  6. Надання консультативної допомоги з питань ПТВ для фахівців ЗОЗ, які задіяні до порівняльного аналізу.
  7. За потреби, здійснення моніторингових візитів до ЗОЗ, які приймають участь в порівняльному аналізі.

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища медична освіта;
  2. Знання нормативно-правової бази з питань тестувань на ВІЛ;
  3. Досвід роботи у сфері профілактики/лікування ВІЛ;

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «226 – 2019 Регіональний координатор проведення аналізу тестування за ініціативою медичного працівника на ВІЛ-інфекцію в ЗОЗ регіону».

Термін подання документів – до 12.09.2019 року.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «226 – 2019 Регіональний координатор проведення аналізу тестування за ініціативою медичного працівника на ВІЛ-інфекцію в ЗОЗ рег

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.