bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з розробки дистанційного навчального курсу «Основи антиретровірусної терапії
02.09.2019

Державна установа  «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс для відбору консультанта з розробки дистанційного навчального курсу «Основи антиретровірусної терапії» в рамках Проекту  «Посилення спроможності лікування ВІЛ/СНІД в Україні в рамках Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR)».

Назва позиції: Консультант з розробки дистанційного навчального курсу «Основи антиретровірусної терапії».

Рівень зайнятості: часткова

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  • Проектування програми дистанційного курсу
  • Створення матеріалів та презентацій для курсу (курс має спиратися на новий клінічний протокол із застосування антиретровірусних препаратів для лікування та профілактики ВІЛ-інфекції, затверджений наказом МОЗ №1292 від 05.06.2019, з урахуванням проміжних рекомендацій ВООЗ (оновлень до Консолідованих рекомендацій ВООЗ з використання антиретровірунсих препаратів для лікування та профілактики ВІЛ-інфекції) 
  • Розробка тестових завдань, а також ситуаційних та клінічних задач, адаптованих для застосування на платформі дистанційного навчання
  • Участь у записі відео та створенні додаткових матеріалів. 

 

Вимоги до професійної компетентності:

 

  • Вища освіта в галузі знань «Охорона здоров’я»
  • Досвід розробки навчальних курсів з питань лікування ВІЛ
  • Знання сучасних підходів та чинної нормативної бази щодо ВІЛ
  • Досвід розробки навчальних матеріалів (досвід розробки дистанційних навчальних курсів буде перевагою).

 

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «223 – 2019 Консультант з розробки дистанційного навчального курсу «Основи антиретровірусної терапії (АРТ)».

Термін подання документів – до 14 вересня 2019 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

 

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

 

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «223 – 2019 Консультант з розробки дистанційного навчального курсу «Основи антиретровірусної терапії (АРТ)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.