bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти для проведення тренінгу
02.09.2019

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір консультантів для проведення тренінгу «Впровадження молекулярно-генетичних методів для виявлення ТБ (для лікарів первинної і вторинної ланки)» в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Назва позиції: консультанти для проведення тренінгу з впровадження молекулярно-генетичних методів для виявлення ТБ для фахівців первинного та вторинного рівня надання медичної допомоги.

Рівень зайнятості: часткова                                     

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Розробка та проведення чотирьох одноденних тренінгів з  впровадження молекулярно-генетичних методів для виявлення ТБ для фахівців первинного та вторинного рівня надання медичної допомоги у Волинській, Кіровоградській, Чернігівській, Черкаській областях.

 

  Вимоги до професійної компетентності:

  • вища освіта в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» та/або вища освіта в галузі знань «Біологія»;
  • досвід організаційно-методичної роботи з організації надання ТБ-послуг на регіональному / національному рівнях та/або досвід практичної діяльності в мікробіологічній лабораторії з діагностики туберкульозу з використанням молекулярно-генетичних, культуральних, мікроскопічних методів діагностики туберкульозу не менше 5-ти років;
  • досвід проведення семінарів/тренінгів з питань організації лікування туберкульозу, у тому числі мультирезистентного туберкульозу та/або лабораторної діагностики туберкульозу в якості викладача/тренера впродовж останніх 3-х років (буде перевагою);
  • досвід розробки навчальних матеріалів та програм з питань організації лікування туберкульозу / лабораторної діагностики туберкульозу (буде перевагою).
  • знання регіональних особливостей щодо організації надання медичної допомоги при туберкульозі зі стійкістю до протитуберкульозних препараті / щодо організації мікробіологічної діагностики туберкульозу.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «220 – 2019 Консультант для проведення тренінгу «Впровадження молекулярно-генетичних методів для виявлення ТБ (для лікарів первинної і вторинної ланки)».

Термін подання документів – до 06 вересня 2019 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

 За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У    зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «220 – 2019 Консультант для проведення тренінгу «Впровадження молекулярно-генетичних методів для виявлення ТБ (для лікарів перви

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.