bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Масштабний фестиваль «Гармонія сердець» запрошує волонтерів
23.08.2019

Стартувала підготовка масштабного фестивалю вихованців інтернатів «Гармонія сердець», і організатори шукають волонтерів! 

Фестиваль вихованців інтернатних закладів та дитячих будинків «Гармонія сердець» відбудеться 1 грудня 2019 року на сцені Запорізької обласної філармонії. Подія це дійсно унікальна і масштабна, оскільки в яскравих творчих дуетах на сцені фестивалю виступлять діти з інтернатів та професійні артисти. 

Для гідного виступу юним учасникам потрібно ретельно підготуватися. Також необхідна буде  допомога з підготовки залу, сцени, фотозони, проведення фотосесій і відеозйомки, і в багатьох інших організаційних і творчих завданнях. Якщо ви хочете приєднатися до найяскравішого і найпозитивнішої події року - ласкаво просимо! 

Отже, фестивалю «Гармонія сердець» потрібні волонтери за такими напрямками:

- волонтери в команди по роботі з дітьми-учасниками фестивалю. Ви будете супроводжувати дитину на всіх етапах підготовки до виступу, проведете її від перших репетицій з артистами до урочистого нагородження на сцені. Це дуже відповідальна і в той же час дуже приємна місія!

- волонтери в команду підготовки та оформлення приміщення обласної філармонії, які займуться підготовкою яскравого антуражу фестивалю, від розробки концепції до втілення задуму в життя;

- волонтери в піар-команду фестивалю - журналісти, фахівці по роботі із засобами масової інформації, з реклами, для активного і різнобічного поширення інформації про фестиваль та його учасників;

- дизайнери, які будуть створювати графічні матеріали для інтернету, для поліграфії, для оформлення залу;

- фотографи та відеооператори, які допоможуть знімати історичні фото і відео про процес підготовки і події самого фестивалю;

- волонтери самого дня фестивалю, які будуть супроводжувати учасників, артистів, гостей, стежити за порядком в холі і самій залі, і так далі. 

Охочих стати волонтерами фестивалю запрошуємо реєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1hz79cd6Hw8xTdTwyYN2427zMAARmARwscvAKmHzbFFc/ 

Більше про фестиваль «Гармонія сердець» читайте на сторінці

https://www.facebook.com/garmoniyaserdec2019/ 

Будемо вдячні за поширення інформації! 

Фестиваль проводиться за підтримки конкурсу соціальних ініціатив «Ми - це місто», який адмініструється громадською організацією «Запоріжжя. Платформа спільніх дій» 

#гармонія_сердець #angels_zp #імпульс_юа #запоріжжя #МиЦеМісто

Контакти

  • https://www.facebook.com/garmoniyaserdec2019/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.