bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія координатора проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ»
30.07.2019

Проект «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» запрошує до своєї команди координатора, який відповідатиме за реалізацію  2-го компоненту «Розвиток спроможності місцевого самоврядування та бізнесу; підтримка соціального підприємництва» на період з 01.09.2019 р. по 01.07.2020 р. Дедлайн - 25 серпня 2019 року.

 

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії».

Проект «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» реалізується Баранівською міською радою, Інститутом громадянського суспільства та ПП «Галекс-Агро» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Термін реалізації проекту: 1 лютого 2018 року – 31 січня 2021 року.

Більше інформації про проект на сайті: https://www.csi.org.ua/category/regrozv/csi_baranivka_youthdriven/

Перевага надаватиметься кандидатам, які проживають на території Баранівської ОТГ або Житомирської області.

Сфера відповідальності – координація, маркетинг та супровід роботи створених в рамках проекту сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (ягідний, молочні, рибний) на території Баранівської ОТГ, запуск роботи бізнес інкубатора (консультування та створення сприятливих умов для малого та середнього бізнесу).

Вимоги до кандидата:

  • вища освіта, знання українського законодавства у відповідній сфері;

  • знання в галузі сільськогосподарської діяльності;

  • навички ведення власного бізнесу або практика в сфері маркетингу, реалізації та пошуку ринку збуту продукції;

  • знання ділової української мови, володіння пакетом MS Office на рівні впевненого користувача, володіння англійською мовою на рівні Intermediate; 

  • комунікаційні навички, стресостійкість;

  • вміння/готовність організовувати/проводити навчання, тренінги та семінари для членів кооперативів та бажаючим започаткувати власний бізнес або його розвивати; 

  • готовність до гнучкого графіку роботи, оперативне виконання доручень.

В нашій команді здорова атмосфера підтримки, довіри та розуміння, цінується ініціативність, креативність, важливий результат роботи.

Зацікавлених осіб 25.08.2019 року включно просимо надсилати свої резюме та супровідний лист українською мовою, в якому обов’язкововкажіть досвід роботи, на електронну пошту [email protected], зазначивши темою «Координатор 2-го компоненту проекту».  За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді до 30.08.2019.

Контактна особа - Оксана Загорська

тел.: 067-410-82-58

 

Контакти

  • 067-410-82-58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.