bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з проведення тренінгу
02.07.2019

Центр громадського здоров'я реформує систему охорони здоров'я України та робить кроки до розбудови громадського здоров'я. 

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії».

Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

 Основні обов‘язки:

  1. Проведення серії лекцій на тему «Правове регулювання протидії поширенню туберкульозу. Права та обов’язки пацієнтів, хворих на туберкульоз. Поняття про конфіденційність та медичну таємницю»
  2. Надання звітів за формою, затвердженою ЦГЗ.

 Вимоги до професійної компетентності:

  • Завершена вища юридична освіта
  • Практичний досвід роботи у проведенні тренінгів (навчань)
  • Наявність практичного досвіду у сфері медичного права
  • Наявність досвіду співпраці з громадськими організаціями у сфері захисту прав людини
  • Добрі комунікативні навички, володіння інтерактивними методиками навчання дорослих

 Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «175-2019 Консультант з проведення тренінгу на тему «Правове регулювання протидії поширенню туберкульозу. Права та обов’язки пацієнтів, хворих на туберкульоз. Поняття про конфіденційність та медичну таємницю»

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.