bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з юридичних питань
07.06.2019

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на залучення консультанта з юридичних питань щодо розвитку регіональних систем громадського здоров’я в рамках програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Дедлайн - 18 червня 2019 року, 18:00.

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

Назва позиції: консультант з юридичних питань.

Рівень зайнятості: часткова

Період виконання робіт:   червень-грудень 2019 р. (з можливістю продовження)

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Обов’язки консультанта:

  1. Забезпечення юридичного супроводження діяльності відділу.
  2. Надання юридичних консультацій щодо створення юридичної особи, поділу, виділення, злиття, приєднання або перетворення її організаційно-правової форми.
  3. Підготовка методичних матеріалів та алгоритмів створення юридичної особи, поділу, виділення, злиття, приєднання або перетворення її організаційно-правової форми.
  4. Участь у зборі та проведенні аналізу інформації щодо створених або реорганізованих комунальних некомерційних підприємств в системі громадського здоров’я.
  5. Правовий супровід при реорганізації юридичних осіб, підготовці передавальних актів, звільненні, переводу, набору персоналу тощо.
  6. Розробка та реалізація пріоритетних стратегій та програм при розбудові регіональних систем громадського здоров’я.
  7. Зміцнення зв’язків і партнерства з регіональними органами державної влади, підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності.

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта у сфері права.
  • Практичний стаж роботи за фахом не менше п’яти років.
  • Досвід у підготовці аналітичних звітів; проведенні робочих зустрічей, тренінгів;
  • Знання ділової української мови.
  • Аналіз нормативно-правових актів, консультування, захист інтересів юридичних осіб.
  • Досвід у питаннях розробки законодавчих та нормативно-правових актів.
  • Взаємодії з органами державної виконавчої влади з питань супроводу та погодження проектів нормативно – правових актів тощо. 

Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: vacancies@phc.org.ua. В темі листа, будь ласка, зазначте: «144-2019 Консультант з юридичних питань»

Термін подання документів – до 18 червня 2019 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди. 

Контакти

  • Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «144-2019 Консультант з юридичних питань»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.