bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональний менеджер
03.06.2019

Проектний офіс ДП «Медичні закупівлі України» оголошує конкурс на посаду Регіональний менеджер.

Обсяг роботи:

1. Аналітика та дослідження потреб державних замовників (лікарень), комунікація з регіональними замовниками та залучення їх у електронний каталог та рамкові угоди.

2.   Участь в формуванні вимог до електронного каталогу лікарських засобів та медичних виробів, формування вимог до товарів, які мають бути представлені в каталозі.

3. Участь в адмініструванні електронного каталогу, відбір постачальників в каталог, контроль дотримання правил усіма учасниками каталогу.

4.    Участь в формуванні вимог до рамкових угод на закупівлю лікарських
засобів та медичних виробів, участь в проведенні процедур закупівель за
рамковими угодами.

5. Комунікація з потенційними клієнтами (постачальниками та державними замовниками), формування лояльного відношення до компанії, управління клієнтським досвідом та задоволеністю.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта
  2. Досвід роботи менеджером з продажів або менеджером по роботі з клієнтами - 3 роки. Досвід роботи менеджером з продажу фарм.продукції буде перевагою.
  3. Впевнений користувач пакету програм MS Office.
  4. Вільне володіння українською та англійською мовами.
  5. Відмінні  письмові та усні комунікаційні навички

     Вимоги до особистих та професійних якостей:

  1. Екстроверт, вміння швидко знайти спільну мову та сподобатися співрозмовнику, високий рівень відповідальності та самоорганізації.
  2. Високий рівень мотивації та активна громадянська позиція. Порядність, нульова толерантність до корупції, мотивація бути причетним до масштабних змін і бути частиною медичної реформи.

Резюме, мотиваційний лист та бажаний рівень щомісячної винагороди надсилайте на [email protected]   з темою «Регіональний менеджер».

P.S.Держпідприємство “Медичні закупівлі України” створено у 2018 році з метою підвищити ефективність закупівель лікарських засобів та медичних виробів як на центральному, так і на регіональному рівні через впровадження сучасних ефективних інструментів закупівель.

ДП “Медичні закупівлі України” працює для підвищення забезпеченості пацієнтів ліками та полегшення життя закладів охорони здоров’я. Протягом 2019 року серед задач підприємства створення першого публічного електронний каталог у системі ProZorro (фактично електронний магазин для публічних закупівель), та формування перших рамкових угод.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.