bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проектний координатор для проекту Freedom House та партнерів в Україні
30.04.2019

Представництво Freedom House в Україні оголошує вакансію проектного координатора/координаторки з частковою зайнятістю (орієнтовно 50% робочого дня). 

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

I. Опис обов’язків

До обов’язків працівника входитиме координація роботи з громадянським суспільством в Україні для спільного реагування на ризики, які виникають в країні.

Обов’язки працівника:

  • Координація учасників проекту для спільної зовнішньої комунікації – розробки спільних заяв та надання пропозицій для спільних заяв на важливі для громадянського суспільства теми, моніторинг подій, які можуть потребувати реакції Коаліції 57 організацій (деталі на сайті Коаліції: http://cs-coalition.org/), координація їхнього підписання від імені коаліції відповідно до розроблених процедур; ведення внутрішньої комунікації з учасниками Коаліції
  • Оновлення карти порушень проти громадянського суспільства та оновлення сайту Коаліції, підготовка коротких новин про діяльність коаліції
  • Робота над розробкою Newsletter спільно з відповідальною за нього особою
  • Спільна робота з Коаліцією над адвокаційними ідеями (національна та міжнародна адвокація)
  • Донесення інформації про Коаліцію до представників громадянського суспільства по Україні для їхнього залучення до роботи об’єднання (можливі поїздки)
  • Участь у заходах Коаліції та, за крайньої потреби, допомога в їхній організації

Очікується, що робота обраного працівника триватиме до 15 грудня 2019 року, з можливістю продовження контракту у випадку наявності фінансування.

II. Подання документів

Для участі в конкурсі необхідно надіслати на поштову адресу [email protected] ваше резюме та мотиваційний лист із вказанням бажаної зарплати до 15 травня 2019 року включно.

Наголошуємо, що неповні заявки або заявки, не відправлені на вказану пошту НЕ БУДУТЬ РОЗГЛЯНУТІ.

Ми вітаємо заявки від усіх зацікавлених осіб без будь-якої дискримінації на підставі віку, статі, раси, фізичних можливостей, віросповідання, сексуальної орієнтації, шлюбу, вагітності та материнства.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.