bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренери для проведення інформаційно-освітніх заходів для співробітників Національної поліції
29.04.2019

БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» оголошує конкурс на відбір Тренерів з проведення інформаційно-освітніх заходів для співробітників Національної поліції в  регіонах  з метою формування толерантного ставлення до секс працівників.

Обсяг послуг/робіт:

Проведення інформаційно-освітніх заходів для співробітників Національної поліції в  регіонах з метою формування толерантного ставлення до СП згідно з навчальними модулями.

Проведення анкетування щодо рівня стигми та дискримінації СП серед поліцейських (під час проведення інформаційно-освітніх заходів) згідно з анкетою опитувальника.

Написання звітів по проведеним заходам.

 

Кваліфікаційні вимоги:

Успішне проходження тренінгів для тренерів з проведення інформаційно-освітніх заходів для співробітників Національної поліції в регіонах з метою формування толерантного ставлення до секс працівників згідно з навчальними модулями.

Досвід з проведення інформаційно-освітніх заходів для співробітників Національної поліції в регіонах з метою формування толерантного ставлення до секс працівників буде перевагою.

Не менше 3-х років практичного досвіду організації та проведення тренінгів.

Здатність дотримуватися дедлайнів та в точності слідувати плану виконання завдань.

Бажано, щоб кандидат був зареєстрований як ФО-П (3 група).

 

Перелік документів, які необхідно подати:

1. Резюме, що містить інформацію про попередній досвід з урахуванням кваліфікаційних вимог, визначених у п. ІV даного Оголошення, із зазначенням контактних даних кандидата.

2. Мотиваційний лист – чому Ви прагнете бути тренером та чому Ви вважаєте, що Ваш особистий досвід та якості відповідають вимогам до тренера.

3. Фінансова пропозиція (за один тренінг).

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Конкурс тренерів з проведення інформаційно-освітніх заходів для співробітників Національної поліції».

Термін подання документів:  по «05» травня 2019 р.,  реєстрація документів завершується о 23.59 05.05.2019.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

 

Проект, в рамках якого здійснюється закупівля:

Проект «Шлях до змін», що реалізується в рамках реалізації БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» Проекту «Зменшення тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції через створення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики та лікування туберкульозу і його резистентних форм, розширення доказової профілактики, діагностики та лікування ВІЛ-інфекції, та створення стійких та життєздатних систем охорони здоров’я» за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією.

Програмний компонент: 35М. Подолання стигми та дискримінації стосовно секс працівників (далі – СП) з боку представників правоохоронних органів на національному та регіональному рівнях.

Ці та інші умови конкурсу у додатку до цього оголошення

 

Контакти

  • За додатковою інформацією звертатися за тел.: 0978922584 до менеджера з адміністративної діяльності Трофімова Валерія
  • е-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.