bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лабораторія викриттів: програма для регіональних журналістів під менторством Bihus.Info
25.04.2019

Програма “Лабораторія викриттів” - це 8 місяців спільної розслідувальної роботи в регіонах під кураторством Bihus.Info.

8 обраних журналістів з травня по грудень 2019-го будуть викривати корупцію та навчатись методам і навичкам антикорупційників з Bihus.Info.

Під час роботи в “Лабораторії” кожен учасник має створити по 10 журналістських матеріалів, щонайменше один з яких - відео-розслідування (min 6 хвилин). Крім того, кожен учасник отримає гонорар гонорар у розмірі 300 євро.

Мета програми - підвищити рівень журналістських розслідувань в регіонах завдяки всебічній методологічній, редакторській та інформаційній підтримці проекту Bihus.Info, та створити Всеукраїнську мережу розслідувачів.

Для кого: програма розрахована на журналістів, які вже займаються викриттям корупції і планують підвищити свої навички в сфері розслідувань - від пошуку тем і роботи з джерелами до опрацювання відкритих даних та інноваційних способів роботи з відео.

Учасники програми також отримають можливість відвідати Міжнародну конференцію журналістів-розслідувачів, що пройде в Гамбурзі (Німеччина) у вересні цього року.

Робота в “Лабораторії” не потребує перебування розслідувачів в Києві. Навпаки, ідея полягає в тому, щоб підсилити антикорупційну роботу в регіонах за підтримки і методологічного супроводу команди Bihus.Info.

Подати заявку на участь у програмі можна тут.

Дедлайн подачі - 29 квітня 2019 року.

Проект реалізується спільно з Interlink Academy за підтримки German Foreign Ministry.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.