bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з питань запобіжних природоохоронних та соціальних заходів
22.04.2019

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) – неприбуткова організація створена постановою Кабінету Міністрів України (28.04.2000 № 740) запрошує висловити зацікавленість у вакансії Консультант  з питань запобіжних природоохоронних та соціальних заходів.

Запит на надання висловлення зацікавленості

(консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

 Україна

Проект: «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ-VI)» (2014 69 014)

Назва завдання:«Консультант  з питань запобіжних природоохоронних та соціальних заходів» (Social and environmental safeguard consultant).

Договір: IC-C-0000603-KFW

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) – неприбуткова організація створена постановою Кабінету Міністрів України (28.04.2000 № 740) з метою надання підтримки найменш соціально захищеним верствам населення шляхом підтримки та розвитку ініціатив територіальних громад і громадських організацій за рахунок різних джерел, переважно коштів міжнародної технічної допомоги.

У 2018-2021 роках УФСІ впроваджує проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI». Проект полягає у сприянні розвитку соціальної інфраструктури у невеликих містах у східній частині України для підтримки внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО). Метою Проекту є відновлення житлових будівель для ВПО (передусім гуртожитків та соціальних квартир у будинках),  об’єктів соціальної інфраструктури (школи, дитсадки) у населених пунктах, де поселились ВПО, а також вжиття заходів з всебічного розвитку потенціалу ВПО та громад, які приймають ВПО.

Для забезпечення ефективного управління питаннями запобіжних природоохоронних та соціальних заходів в рамках Проекту, УФСІ  має намір залучити Консультанта з питань запобіжних природоохоронних та соціальних заходів. Орієнтовний термін надання послуг – 3 (три) місяці.

Деталізоване Технічне завдання (ТЗ) для надання послуг ви можете знайти в додатку до даного оголошення.

Український фонд соціальних інвестицій запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію у вигляді резюме (CV), що демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

Кваліфікація кандидата повинна відповідати наступним мінімальним вимогам:

Обов’язкові вимоги:

  • вища освіта (ступеня магістра або спеціаліста) з екологічних / інженерних наук, або економіки, або соціальних наук, або менеджменту проектів;
  • досвід роботи з оцінки дотримання вимог у сфері запобіжних природоохоронних та соціальних заходів, принаймні 3 роки, в проектах Світового Банку, або інших міжнародних фінансових та донорських організацій;
  • знання національних природоохоронних нормативних вимог та вимог Світового Банку щодо екологічної оцінки та політик охорони навколишнього середовища;
  • вільне володіння українською, російською та англійською мовами, включаючи знання  технічної та екологічної та соціальної термінології, що стосується Проекту.
  • вільне володіння комп’ютером (Microsoft Office).

 Бажані вимоги:

  • досвід роботи в проектах соціального розвитку, є перевагою.
  • досвід роботи з державними установами, місцевим самоврядуванням, громадськими організаціями;

Відбір Консультанта здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів (IC), що викладена в Регламенті діяльності УФСІ.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 9:00 до 17:00.

Висловлення зацікавленості повинно бути надіслане електронною поштою у формі резюме українською мовою до  11.00 год, 02.05.2019 року за наступною електронною адресою:

До уваги: Нестеренко Ігоря – консультанта з питань управління закупівлями УФСІ.

Ел.пошта: [email protected] 

Контакти

  • Нестеренко Ігор

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.