bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ESC волонтер на проект у м. Бжег-Дольний у Польщі
10.04.2019

Будинок самодопомоги для дорослих у Бжегу-Дольному шукає волонтера

 

Тривалість проекту: 

Інфомація про організацію: Будинок самодопомоги для дорослих у Бжегу-Дольному - це денний центр для дорослих з розумовими труднощами. Його завданнями є: щоденна підтримувати підопічних, допомага їм у поліпшенні фізичних, психічних і соціальних здібностей. Будинок створює можливості для адаптації, фізичного руху і  hand-made активностей, створюючи ноу-хау в простих повсякденних діях, забезпеченні особистої гігієни і інтеграції людей з інвалідністю у місцевому середовищі.

Умови участі:

·  Вік 18-30 років;

·  Зацікавленість і вмотивованість щодо роботи з людьми з інвалідністю.

·  Зацікавленість у пізнанні нових культур та проживання у мультикультурному середовищі

·  Відповідальність та ініціативність.

Опис діяльності волонтера на проекті: 

  1.  Допомога у щоденних справах та проведенні особистої гігієни (зустріч та учасників з автобусної або залізничної станції та проводжання їх назад,  допомога у забезпеченні таких видів діяльності, як: приготування їжі, закупки, проведення занять з мистецтва, комп’ютерної грамотності, фізичних занять, музичної терапії, організація вільного часу в різних формах: туризм, відпочинок, участь у культурних, спортивних та соціальних заходах, допомога у забезпеченні безпеки підопічних).
  2. Волонтер матиме можливість використовувати власну креативність та творчі здібності. Будинок відкритий  до нових заходів, що підходять під план роботи, це може бути створення фільму про будинок, культурні, туристичні та освітні заходи.
  3. Допомога відвідувачам Будинку у плануванні бюджету, проведення занять з даного питання. Допомога сімям у плануванні щоденного бюджету.

Детальна інформація про проект за посиланням: https://pangeya-ultima.blogspot.com/2019/04/esc.html 

Надсилайте свої CV на e-mail [email protected] та заповнюйте анкету за посиланням: goo.gl/J8y8BU

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.