bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кропивницькому конкурс на консультанта з надання послуг з бюджетної адвокації
10.04.2019

Конкурс на консультанта з надання послуг з бюджетної адвокації у проект «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині».

Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом” оголошує конкурс на консультанта з надання послуг з бюджетної адвокації у проект «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині» на виконання Угоди № 026-GF-19 від 14.01.2019 року за фінансової підтримки БО «100 відсотків життя».

 Вимоги до кандидатів:

-         Закінчена вища освіта у сфері гуманітарних наук;

-         Знання у сфері протидії соціально-значущих захворювань, вміння працювати з особами, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІДу;

-         Досвід роботи у сфері адвокації, участь у реалізації та координація адвокаційних проектів, досвід бюджетної адвокації;

-         Уміння користуватись ПК та програмами Microsoft Office;

-         Наявність знань у сфері здійснення публічних закупівель та навичок роботи на електронних майданчиках при здійсненні публічних закупівель із використанням системи електронних публічних закупівель «РroZorro».

Обов’язки в рамках Проектної діяльності:

 Надання послуг щодо координації процесу забезпечення можливостей для постачання соціальних послуг організації за рахунок коштів державного бюджету, що включатиме наступні основні блоки:

1.1  Комунікація з фахівцями Центру Громадського здоров’я МОЗУ та ДП «Медичні закупівлі України» та іншими урядовими та неурядовими організаціями в період проведення закупівель послуг із соціального супроводу для хворих на ВІЛ та груп найвищого ризику до інфікування;

1.2  Координація процесу участі організації в якості постачальника в процесі здійснення публічних закупівель із використанням системи електронних публічних закупівель «РroZorro».

 Контактна особа:Данильченко Костянтин (тел.:099-386-48-38)

 Для участі у відборі кандидатів на посаду необхідно надати Резюме. Резюме надсилати  електронною поштою на адресу: [email protected] з поміткою в темі листа: «Консультант з надання послуг з бюджетної адвокації»

Кінцева дата прийому пропозицій: 10.00 годин 15 квітня 2019 року. Пропозиції подані пізніше зазначеного терміну розглядатися не будуть.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.