bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання консультаційних послуг зі стратегії та управління змінами
09.04.2019

Громадська організація «Український центр європейської політики» запрошує взяти участь у тендері на послуги з супроводу та фасилітації виїзної стратегічної сесії 24-25 квітня 2019 року в рамках проекту «Посилення інституційної спроможності ГО «УЦЄП» як аналітичного центру».

Очікується, що під час стратегічної сесії відбудеться оцінка виконання стратегічного плану та бачення розвитку організації, а також розробка операційного плану діяльності на поточний рік.

До участі у тендері запрошуються компанії та/ або фізичні особи-підприємці, які мають досвід з проведення стратегічних сесій (досвід роботи у громадському секторі буде перевагою). У межах тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і пропонує оптимальне співвідношення ціна-якість.

Для участі у тендері потрібно надати такі документи:

  1. Тендерну пропозицію із зазначенням контактної інформації, вартості послуг за фасилітацію під час стратегічної сесії, підготовчі та follow-up заходи,  стислого опису попереднього досвіду учасника тендеру щодо надання консультаційних послуг зі стратегії та управління змінами.
  2. План стратегічної сесії, підготовчих та follow-up заходів.
  3. Реєстраційні документи.

Останній термін подання тендерних пропозицій – 16:00  18квітня 2019 року.

Тендерні пропозиції та уточнюючі питання надіслати електронною поштою на адресу [email protected]    У темі електронного листа прохання вказати «Тендер_послуги».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.