bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ESC волонтерство у Болгарії
09.04.2019

Active Bulgarian society (ABS) це організація робота якої напрвлена на співпраця з болгарськими та іноземними молодіжними організаціями для обміну досвідом у галузі освіти, культури, молодіжних проблем у контексті процесу євроінтеграції, сприяння діалогу між молодими людьми з країн-членів ЄС і країн-кандидатів. 

Назва проекту: „3E: EVS EASTERN EXPRESS VOL.2“

Період проекту: Дівчина на період 1 червня 2019 року - 30 листопада 2019 року.

Інфомація про організацію: Active Bulgarian society (ABS) це організація робота якої напрвлена на співпраця з болгарськими та іноземними молодіжними організаціями для обміну досвідом у галузі освіти, культури, молодіжних проблем у контексті процесу євроінтеграції, сприяння діалогу між молодими людьми з країн-членів ЄС і країн-кандидатів. 

Умови участі:

·  Вік 18-30 років;

·  Зацікавленість і вмотивованість щодо роботи з молоддю;

·  Зацікавленість у пізнанні нових культур та проживання у мультикультурному середовищі

·  Відповідальність та ініціативність.

Опис діяльності волонтера на проекті:

Волонтери, які беруть участь у проекті, навчаться будувати відносини з колегами, працювати в команді та самостійно, брати на себе ініціативу та відповідальність за реалізацію конкретної акції. Завдяки таким цілям та результатам проекту добровольці зможуть бути повністю і свідомо задіяні в житті місцевих громад, діяти як представники та лідери, втілювати свою власну ініціативу, представляти регіон або організацію на більш широкій арені. Детальна інфоримація за посиланням: https://pangeya-ultima.blogspot.com/2018/09/evs.html

Надсилайте свої CV на e-mail [email protected] та заповнюйте анкету за посиланням: goo.gl/J8y8BU

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.