bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з профілактики споживання тютюну та алкоголю
05.04.2019

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір фахівця Відділу профілактики споживання тютюну та алкоголю.

Назва позиції: фахівець з профілактики споживання тютюну та алкоголю.

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь у розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Формувати пропозиції для розробки цільових комплексних програм, спрямованих на профілактику вживання тютюнових та алкогольних виробів; вносити пропозиції щодо чинних нормативно-правових актів та розробки нових щодо профілактики вживання тютюнових та алкогольних виробів та контролю над тютюном і алкоголем.
  2. Брати участь у здійсненні просвітницької діяльності: публічні лекції, доповіді, просвітницька робота з питань профілактики вживання тютюну та алкоголю тощо.
  3. Долучатися до організації та брати участь у проведенні соціологічних та наукових досліджень, розробляти звіти та інформаційні матеріали на основі результатів досліджень.
  4. Співпрацювати з органами виконавчої влади,  підприємствами,  установами  та організаціями, об’єднаннями громадян, у тому числі міжнародними, щодо питань профілактики вживання тютюну та алкоголю.
  5. Організовувати публічні заходи для вирішення задач професійної діяльності, у тому числі за участю міжсекторальних та  міжнародних партнерів.
  6. Надавати консультаційну підтримку (на запит) регіональним центрам громадського здоров’я.
  7. Організовувати та проводити інформаційні кампанії, спрямованих на зменшення поширеності вживання тютюнових та алкогольних виробів населенням; розробляти інформаційні матеріали, новини та пости для ведення веб-сайту Центру та сторінок у соціальних мережах.
  8. Долучатися до реалізації проектів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності фахівців сфери охорони здоров’я, соціальних служб щодо питань відмови від куріння та вживання алкоголю, особливо на первинному рівні тощо.

Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта (медицина, охорона здоров’я).
  • Досвід роботи у сфері громадського здоров’я від 2-х років; досвід роботи у сфері профілактики вживання тютюну/ алкоголю буде перевагою.
  • Досвід організації заходів, написання звітів, моніторингу та оцінки програм.
  • Вільне володіння українською мовою.
  • Знання англійської мови буде перевагою.
  • Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel, програмами для збору та обробки статистичних даних (Statistica, SPSS тощо).

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «09 – 2019 Фахівець з профілактики споживання тютюну та алкоголю».

Термін подання документів – до 18 квітня 2019 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • https://phc.org.ua/karera-ta-navchannya/vakansii/aktualni-vakansii

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.