bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Провідний фахівець з координації наукових досліджень
04.04.2019

Державна установа  «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір Провідного фахівця з координації наукових досліджень.

Назва позиції: Провідний фахівець з координації наукових досліджень

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Координація та підтримка проведення кількісних та якісних досліджень в Україні (розробка інструменту, протоколу дослідження, контроль збору даних та підготовки аналітичного звіту).
  2. Підготовка необхідної тендерної документації, участь в проведенні тендерів на виконання кількісних та якісних досліджень, заключення договорів з підрядниками, приймання робіт.
  3. Координація контрактування консультантів для проведення досліджень в Україні  (розробка конкурсного оголошення, організація і проведення конкурсних комісій для визначення переможців, комунікація з переможцями).
  4. Підготовка пропозицій та іншої документації для участі у грантових заявках.
  5. Узагальнення результатів кількісних та якісних досліджень, участь у формуванні аналітичних  звітів; підготовка необхідних матеріалів для міжнародних та національних звітів.
  6. Проведення етичної експертизи інструментів та протоколів кількісних та якісних досліджень.
  7. Участь у підготовці аналітичних матеріалів та наукових публікацій за результатами проведених кількісних та якісних досліджень.
  8. Участь у проведенні тренінгів для щодо реалізації кількісних та якісних досліджень (участь у підготовці програми тренінгів, розробка матеріалів, фасилітація).
  9. Забезпечення розповсюдження даних кількісних та якісних досліджень серед партнерів та зацікавлених організацій на національному та регіональному рівнях.
  10. Здійснення моніторингових візитів на сайти кількісних та якісних досліджень з метою перевірки якості даних, написання звіту за результатами аудиту.
  11. Участь у тренінгах, семінарах-нарадах, конференціях, круглих столах в якості учасника, тренера, фасилітатора.

Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта за напрямом Соціологія, Психологія, Медицина;
  • Досвід у плануванні та проведенні кількісних та/або якісних досліджень, розробці методології досліджень, формуванні аналітичних звітів за результатами досліджень;
  • Досвід у проведенні робочих зустрічей;
  • Гарне володіння діловою українською та англійською мовами;
  • Належний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Office та ПО для аналізу даних.
  • Дисциплінованість, організованість, здатність працювати самостійно на результат та в умовах напруженого графіку, уважність до деталей, вміння працювати з точною інформацією.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «47-2019 Провідний фахівець з координації наукових досліджень».

Термін подання документів – до 18 квітня 2019 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • https://phc.org.ua/karera-ta-navchannya/vakansii/aktualni-vakansii

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.