bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук тренерів
26.03.2019

Норвезька Рада у справах біженців в Україні шукає тренерів для проведення тренінгів у рамках програми «Розвиток потенціалу сільскогосподарьских організацій».

Запрошення до участі в тендері
Посилання: 8101600
Дата закриття тендеру: 05.04.2019 17:00 (за Київським часом)


Представництво Норвезької ради у справах біженців в Україні (NRC) зацікавлене у виборі підрядника з проведення тренінгів в рамках програми «Розвиток потенціалу сільськогосподарських організацій» і пропонує Вам взяти участь в тендері.
Пропоновані послуги повинні відповідати всім вимогам, викладеним в «Запиті комерційної пропозиції» (додається) та супроводжуватися документами, зазначеними в запиті.

Для участі в тендері потрібен повний пакет документів на здійснення відповідної діяльності (реєстрація приватного підприємця або юридичної особи).

Пропонуємо ознайомитися із запитом і дати свою цінову пропозицію. Скачайте прикріплений файл, заповніть необхідні поля, вкажіть реквізити учасника тендеру, підпишіть документ у директора, поставте печатку компанії-учасника тендера, відскануйте форму і направте сканкопію за вказаною електронною адресою: [email protected].
Перейдіть за посиланням: https://norwegianrefugeecouncil.sharepoint.com/:f:/s/ua-procurement-tenders/EgR9c9oL611GrsGwWpsr43MBgUETfbw7ddE0pN2b1evQ-Q?e=P3ZbsX

Обов’язково вкажіть тему листа: 8101600.
Пропозиції з іншою темою листа (або без теми) можуть бути не розглянуті.
Пропозиція повинна бути подана в форматі NRC. Зміна формату подачі пропозиції не допускається.
Подача пропозиції повинна здійснюватися в установленому форматі (скани всіх сторінок пропозиції, або в окремих .jpg файлах, або в окремих / єдиному .pdf файлі; документ PDF c підписом / печаткою).
Подача всього або частини пропозиції в вільно редагованому форматі (Word, TXT і т.д.) не допускається.
Пропозиції повинні бути відправлені НЕ пізніше 17:00 05.04.2018. Всі пропозиції, що надійшли пізніше, брати участь в конкурсі не будуть.
Питання і уточнення надсилати на: [email protected]
Контактні особи:
Олександр Прошкін, 050-468-45-53 або 067-828-58-60
Євген Нікітенко, 050-468-45-85 або 067-828-58-85

Пропозиції, що надійшли в NRC іншим способом, надіслані поштою, доставлені кур’єром, надіслані на іншу адресу електронної скриньки, братися до уваги не будуть.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.