bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуги консультанта з місцевого економічного розвитку
25.03.2019

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», фінансованого Агентством США з міжнародного розвитку, оголошує тендер на послуги консультанта з місцевого економічного розвитку у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях.

Надання послуг здійснюватиметься на підставі цивільного договору з фізичною особою-підприємцем або з фізичною особою. Послуги надаватимуться  у зазначених областях спільно з регіональними відділеннями АМУ, трьома консультантами проекту у кожній області (з бюджетних питань, з юридичних питань, комунікації реформи).

Перелік послуг, що надаватиме консультант:

  • поглиблене супроводження п’яти об’єднаних територіальних громад (не менше по одній в кожній області) з питань місцевого економічного розвитку (консультування, підготовка проектів правових актів, стратегій, планів або пропозицій до них, інша допомога, спрямована на сприяння розвитку бізнесу, створенню робочих місць, залучення інвестицій, коштів міжнародної технічної допомоги, отримання державної допомоги, формування конкурентних переваг, створення сприятливого економічного середовища, оптимізацію та раціональне використання ресурсів тощо);
  • надання роз’яснень (консультацій) з питань місцевого економічного розвитку посадовим особам місцевого самоврядування, депутатам місцевих рад, іншим зацікавленим особам;
  • участь у підготовці та проведенні заходів, організованих АМУ та/або відповідним регіональним відділенням АМУ з питань місцевого економічного розвитку;
  • збір, систематизація та аналіз даних у сфері місцевого економічного розвитку;
  • надання пропозицій щодо вирішення проблем законодавства у сфері місцевого економічного розвитку у разі наявності;
  • участі у підготовці методичних матеріалів, посібників, законопроектів у сфері місцевого економічного розвитку разі потреби.

Основні вимоги до кандидата:

  • вища економічна освіта; стажування або підвищення кваліфікації у сфері місцевого економічного розвитку за кордоном – вітається.
  • досвід розробки та впровадження проектів для розвитку територіальних громад та реалізації реформ (не менше 3 років);
  • досвід розробки стратегій розвитку територіальних громад (не менше 3 років);
  • попередній досвід роботи в органах місцевого самоврядування чи практична діяльність як консультанта для ОМС (не менше 5 років);
  • знання законодавства, пов’язаного з місцевим економічним розвитком;
  • наявність публікацій, які підтверджують розуміння питань про місцевий економічний розвиток;
  • ініціативність, відповідальність, пунктуальність, акуратність;
  • досконале знання української ділової мови;
  • володіння ПК.

Вітається попередній досвід роботи в офісах реформ у відповідних областях чи у проектах, які займались питаннями децентралізації чи місцевим економічним розвитком. Досвід співпраці з проектами USAID буде перевагою.

Зацікавлені особи можуть надіслати свою пропозицію та супровідний лист до 17.00 5 квітня 2019 року на адресу електронної пошти [email protected] (в темі повідомлення зазначити «консультант з місцевого економічного розвитку»). В пропозиції обов’язково має бути зазначений досвід роботи у сфері місцевого економічного розвитку та питань децентралізації та інші відомості, зазначені у основних вимогах, а також ПІБ та контакти осіб, які можуть підтвердити вашу компетентність та фаховість. Супровідний лист повинен містити історію оплати праці у розрахунку за годину роботи у сфері місцевого економічного розвитку та очікувану оплату.

Комісія зателефонує лише кандидатам, відібраним для проведення телефонної співбесіди.

Усі запитання щодо цього конкурсу приймаються до 3 квітня 2019 року виключно письмово на адресу електронної пошти [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.