bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади
19.03.2019

Творчий центр ТЦК оголошує конкурсний відбір експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю» для подальшої участі у тренінговій програмі та проведенні відповідної оцінки в міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади.

У межах проекту «За прозорість та підзвітність влади в Україні», що впроваджується Творчим центром ТЦК у партнерстві із Національною агенцією з питань державної служби планується створити групу експертів з оцінки та провести їх силами низку оцінок діяльності органів виконавчої влади.

Фінансова підтримка надана у рамках проекту «Підтримка реформи державної служби в Україні шляхом посилення співпраці громадськості та Уряду», який фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії та реалізується ПРООН в Україні.

Планується відібрати 20 експертів, які візьмуть участь у спеціальному триденному тренінгу з методики оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю».

Навчання проводитиметься в місті Києві тренерами-консультантами ТЦК 1-3 квітня 2019 року. Кожен слухач буде забезпечений відповідними інформаційними матеріалами. Організатори забезпечують оплату проїзду учасників за умови надання проїзних документів, проживання та харчування учасників. Після участі у тренінгу з експертами буде укладено угоди на надання послуг з проведення оцінки за встановленою методологією. Експерти мають провести оцінку діяльності міністерства чи іншого центрального органу виконавчої влади за напрямком «взаємодія з громадськістю», підготувати відповідний звіт про результати такої оцінки.

Заявки на участь у конкурсному відборі необхідно подати до 25 березня 2019 р.

Деталі - на сайті ТЦК: ccc-tck.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.