bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Радник з питань впровадження муніципальних послуг
12.03.2019

Оголошення про конкурсний відбір радників з питань впровадження муніципальних послуг до групи експертів для підтримки координації реформи децентралізації в рамках Програми «U-LEAD з Європою».

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, яке є партнером Програми ЄС для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами (Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією) й виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, оголошує конкурсний відбір радників з питань впровадження муніципальних послуг для роботи у Донецькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Харківській, Хмельницькій і Чернігівській областях.

Завдяки децентралізації та реформі місцевого самоврядування, об’єднані територіальні громади (ОТГ) мають повноваження та ресурси втілювати нові ідеї та задовольняти потреби українців. Кожного дня ці громади вносять позитивні зміни у життя місцевих жителів. Середовище також постійно змінюється: з’являються нові закони, обов’язки, можливості. Програма «U-LEAD з Європою» проводить відбір фахівців до групи експертів з метою підтримки ОТГ у їх діяльності щодо підвищення якості громадських послуг, стимулюванні місцевої економіки, ефективнішого управління ресурсами та активнішого залучення громадськості. Перша група експертів була сформована у 2017 році та відтоді до неї постійно долучаються нові експерти.

Відібрані до групи експерти матимуть можливість працювати у згаданих вище областях в якості радників у відокремлених підрозділах (ВП) Центру розвитку місцевого самоврядування (ЦРМС), які було створено у 2016-2017 роках з метою підтримки реалізації реформи децентралізації та політики регіонального розвитку. Співпрацюючи з ВП ЦРМС, радники сприятимуть розвитку спроможності та надаватимуть консультативні послуги органам місцевого самоврядування, насамперед, ОТГ та виконавчим органам місцевої влади. Завдання радників – підтримати їх у виконанні нових обов’язків та ефективному управлінні ресурсами. Група експертів співпрацює з широким колом українських та міжнародних партнерів, як в рамках Програми «U-LEAD з Європою», так і поза нею.

Отриматити більше детальну інформацію про вакансію та подати на неї документи сожна за посиланням

https://donors.decentralization.gov.ua/vacancy/5c7fa843c043246845595e37

Кінцевий термін подання заяви: 18:00 за київським часом 19.03.2019.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.