bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Прозорий вибір» шукає волонтерів
12.03.2019

ГО «Прозорий вибір» шукає однодумців та помічників.

Україна переживає демографічну кризу, яка зумовлена старінням нації, скороченням рівня народжуваності та стрімким зростанням розлучень. Сьогодні українців трохи більше 42 млн. За 25 років населення зменшилося на 10 млн. осіб. На 100 померлих в Україні лише 54 живонароджених. Разом з тим, нині на 128 тис. розлучень припадає 249 тис. шлюбів.

ГО “ПРОЗОРИЙ ВИБІР” разом з партнерами запропонувало своє рішення цієї проблеми - соціальний проект “СВІДОМЕ БАТЬКІВСТВО”, спрямований на популяризацію сімейних цінностей та подолання демографічної кризи. Сьогодні проект реалізується за допомогою оффлайн заходів, онлайн-платформи, інформаційно-просвітницьких кампаній. Серед експертів проекту – професіонали практики: юристи, психологи, лікарі, освітяни; лідери суспільної думки; представники бізнесу та громадського сектору, державні інституції. Наступний етап реалізації проекту (2019-2020 роки) -  адвокація соціальних законодавчих змін та імплементація державних програм. 

Проект «СВІДОМЕ БАТЬКІВСТВО» покликаний надати дворівневий практичний ефект. Мета та результат для населення в цілому –популяризація сімейних цінностей, мотивація до материнства та батьківства, психологічна, медична та юридична допомога. Результат на рівні держави – збільшення народжуваності та подолання демографічної кризи.

Результати за 4 місяці реалізації проекту:

1) Підняття проблематики у соціумі;

2) Оффлайн заходи (мітапи) для ЦА;

3) Онлайн-платформа – практичні інформаційні матеріали та відео лекції цілодобово та безкоштовно;

4) Висвітлення та поширення інформації через мережу ГО, партнерів, ЦА, ЗМІ;

5) Висвітлення та поширення інформації через мережу ГО, партнерів, ЦА, ЗМІ;

6) Прес-заходи за участю лідерів суспільної думки - зірок, експертів, телеведучих, спортсменів, політиків, що дозволило привернути додаткову увагу до проблематики;

7) Масовий флешмоб у соціальних мережах #свідомебатьківство #демографічнакризастоп;

8) Зіркові відео ролики – більше 25 тис. переглядів у соціальних мережах,  демонстрація на загальнонаціональному ТБ;

9) Більше 20 організацій партнерів.

У зв’язку із розширенням своєї діяльності шукаємо ОДНОДУМЦІВ та ПОМІЧНИКІВ! Ми готові ділитися своїм  досвідом та допомогати вдосконалювати власні професійні компетенції! Наш волонтер отримує можливість принести користь не лише собі, а й суспільству та державі!

ПЕРЕВАГИ волонтерства в ГО “ПРОЗОРИЙ ВИБІР”:

1) професійний розвиток в громадській сфері;

2) дружня команда, яка завжди підтримає та надихне; 

3) гнучний графік; 

4) можливість змінити світ на карще;

5) можливість подальшого працевлаштування.

Маєш бажання долучитися до нашої команди і створити себе? Come on! Надсилай своє резюме на пошту [email protected] або набирай за номером (068) 733 9653 - Жанна

Ми чекаємо на ТЕБЕ!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.