bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст з питань законодавчого процесу та парламентського контролю
18.02.2019

Новий проект ЄС та Програми розвитку ООН з підтримки парламентської реформи оголошує конкурс на посади фахівців у команді проекту, зокрема, спеціаліста з законодавчого процесу та парламентського контролю.

Європейський Союз (ЄС) і Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні розпочинають новий проект на підтримку парламентської реформи в Україні, відповідно до постанови Верховної Ради від 16 березня 2016 року. Проект спрямований на розвиток інституційного потенціалу Верховної Ради України (ВРУ), що сприятиме ефективному виконанню її конституційних обов’язків, зокрема своєчасному й ефективному виконанню Угоди про асоціацію між ЄС та Україною.

Діяльність проекту буде, зокрема, зосереджено на удосконаленні законотворчого процесу, посиленні парламентського контролю й розвитку моделі горизонтального управління в секретаріаті ВРУ, зокрема, на стратегічному плануванні, внутрішній організації й оперативному управлінні, управлінні людськими ресурсами, комунікації, громадянській освіті, запровадженні IT-інструментів у парламентські процеси, тощо.

Більш детальна інформація про проект розміщена тут: https://bit.ly/2N8iEnB

Повна інформація про вакансію Спеціаліста з законодавчого процесу та парламентського контролю розміщена тут: https://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?cur_job_id=83492

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.