bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з проведення дослідження
12.02.2019

 МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) оголошує тендер.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією HealthRightInternational (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво-важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року. З 2011 року УФГЗ та HealthRightInternational (Право на здоров’я) впроваджують проекти, спрямовані на протидію ґендерно зумовленому та домашньому насильству; розвиток місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЕКТ:

Проект «Насильству немає виправдання: розширення прав та можливостей жінок, які вживають наркотики» реалізується за підтримки МФ «Відродження» і спрямовано на вирішення проблеми забезпечення доступу жінок, які зіштовхнулися з подвійною проблемою наркозалежності та насильства, до послуг з профілактики та реагування на випадки насильства, з урахуванням потреб даної цільової групи – через розробку спеціального додаткового тренінгового модулю «Наркозалежність і насильство» до Програми підготовки тренерів та фахівців патрульної поліції, дільничних інспекторів міліції, офіцерів ювенальної превенції та працівників служб «Поліна» з питань попередження домашнього насильства (далі – ДН) та насильства за ознакою статі (далі – НЗС) щодо жінок. Окремою складовою проекту є проведення дослідження щодо аналізу залежності між скоєним злочином, ДН та НЗС, вживанням наркотичних речовин серед засуджених жінок, яке буде проводитися на базі Чернігівської та Качанівської виправних колоній.

ГЕОГРАФІЯ ПРОЕКТУ: підконтрольні Україні території Донецької та Луганської областей.

МЕТА ТЕНДЕРУ:

Вибір консультанта-постачальника послуг у сфері організації та проведення соціологічних досліджень.

Термін виконаннробіт: лютий 2019 р. – листопад 2019 р.

Основні функції надавача послуг:

  1. Проведення аналізу існуючих досліджень та наявної інформації, що відображають  ситуацію щодо взаємозв’язку між наркозалежністю та насильством серед жінок, що перебувають в конфлікті із законом та у місцях позбавлення волі.
  2. Розробка дослідницьких гіпотез і підготовка короткого звіту  за результатами проведеного аналізу існуючих досліджень та наявної інформації щодо окресленої проблематики.
  3. Підготовка протоколу та інструментарію дослідження щодо аналізу залежності між скоєним злочином, ДН та НЗС і вживанням наркотичних речовин серед жінок, які відбувають покарання в Чернігівській та Качанівській колоніях, а також тих, які вже звільнилися із цих колоній. Очікувані методи дослідження: індивідуальні структуровані та  експертні інтерв’ю.
  4. Отримання експертного висновку щодо відповідності протоколу та інструментарію дослідження етичним засадам від Комітету з етики при визнаній науковій інституції.
  5. Координація збору даних, проведення фокус-груп, глибинних та експертних інтерв’ю у співробітництві з НУО, залученими у роботу із засудженими жінками та жінками з проблемою наркозалежності.
  6. Обробка зібраних даних, створення та підготовка масиву даних для аналізу.
  7. Підготовка технічного звіту за результатами дослідження.
  8. Підготовка аналітичного звіту за результатами дослідження.
  9. Розробка практичних рекомендацій для МВС, Національної поліції України, керівництва жіночих колоній, служб пробації та НУО щодо  удосконалення надання медичних, психологічних, соціальних та юридичних послуг для жінок, які зіштовхнулись з подвійною проблемою наркозалежності та насильства.  Рекомендації мають відповідати критеріям SMART.  
  10. Підготовка короткої презентації із зазначенням основних висновків і рекомендацій.

Очікувана звітність: поетапна, за результатами виконаних робіт. Остаточний звіт подається не пізніше листопада 2019 року

Оцінка ефективності: Результати роботи постачальника послуг будуть оцінені за такими критеріями, як своєчасність, відповідальність, ініціативність, комунікація, точність та якість наданих послуг.  Оцінювання буде проведено керівником проекту, що також стане основою для виплати консультанту винагороди за надані послуги.

 Вимоги до кандидатів:

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг – фізичні особи-підприємці, які:

  • Мають вищу освіту з соціальних наук, права, державного управління, економіки, гендерних досліджень або подібних;
  • Мають не менше 3 років досвіду щодо розробки та проведення досліджень у соціальній сфері;
  • Знайомі з статистичними програмами обробки і аналізу даних;
  • Досвідчені  у підготовці звітів за результатами дослідження;
  • Мають навички організації та управління часом, уважні до деталей та здатні вкладатися в терміни;
  • Готові співпрацювати із Замовником та партнерськими НУО на всіх етапах дослідження;
  • Мають офіційну реєстрацію на території України;
  • Не є платниками ПДВ.

Останній термін подання заявок: 22 лютого 2019 року.

Зацікалених в участі у тендері запрошуємо надіслати пропозиції до 22 лютого 2019 р.  на адресу  та [email protected] з копією на [email protected]. Просимо подати технічну пропозицію, фінансову пропозицію, CV та супровідний лист. В темі листа потрібно зазначити: Тендер – Проведення дослідження в жіночих колоніях. Контактна особа – Ольга Лучинська.

Додаткова інформація:

Причини відхилення заявок не повідомляються.

Матеріали, подані на конкурс, не повертаються.

Заявки, оформлені з порушенням зазначених вимог, розглядатися не будуть.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.