bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рада Європи оголошує відбір національних консультантів
25.01.2019

Рада Європи оголошує відбір національних консультантів з питань громадської участі та розвитку громадянського суспільства в рамках впровадження проекту «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».

В рамках впровадження даного проекту Ради Європи попередньо відібраним Постачальникам може бути запропоновано надати послуги та експертну підтримку за наступними напрямами діяльності, які охоплюють різні аспекти громадської участі та розвитку громадянського суспільства, зокрема:

  • Зміцнення національної нормативно-правової  та інституційної основи у сфері громадської участі відповідно до міжнародних стандартів і передових практик.

  • Оцінка потреб у навчанні, розроблення та проведення навчальних курсів з питань громадської участі,  партисипативного процесу формування та реалізації політики для представників громадянського суспільства та публічних службовців.

  • Сприяння налагодження ефективної взаємодії НУО з органами влади в партисипативному процесі формування та реалізації політики. Зміцнення інституційного розвитку та стратегічного планування в НУО, коаліцій НУО.

  • Підтримка створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства в Україні.

Інформацю про проект, основні вимоги до кандидатів, деталі тендерної процедури та критерії оцінки ви можете знайти за наступним посиланням  https://go.coe.int/olBI2

Кінцевий термін подання тендерних заявок/пропозицій 10 лютого 2019 р.

Очікуваний термін початку виконання завдань 18 лютого 2019 р.

Документи, необхідні для участі у тендері:

  • Заповнена та підписана копія Договору про залучення.

  • Докладне резюме, яке чітко вказує на наявність в учасника відповідних критеріїв професійної придатності (англійською або українською);

  • Реєстраційні документи, лише для юридичних осіб;

  • Мотиваційний лист, що підтверджує наявність необхідного досвіду та кваліфікацій (англійською або українською);

  • Щонайменше два приклади (українською) попередніх виконаних завдань/робіт/посилань на публікації, матеріали, юридичні оцінки/аналізи, звіти, дослідження, навчальні матеріали, презентації, які можуть підтверджувати досвід роботи учасників тендеру відповідно до їхніх тендерних заявок*. За бажанням один із прикладів можна надати англійською.

Тендерні заявки подаються лише електронною поштою (з додатками) на електронну адресу [email protected]  з таким посиланням у темі листа: national consultancy services 8592/2019/02FC.

Тендерні заявки, надіслані на іншу електронну адресу, будуть відхилені.

Договір про залучення необхідно надати англійською, інакше учасника тендеру буде виключено. Рада Європи залишає за собою право відмовити учаснику тендеру за відсутності будь-якого з перерахованих вище документів.

Рада Європи залишає за собою право відхилити тендерну пропозицію, якщо скановані документи мають таку якість після друку, за якої їх неможливо прочитати.

Усі запитання  необхідно надсилати не пізніше як за 5 (п’ять) робочих днів до кінцевого терміну подання тендерних заявок та виключно на вказану електронну адресу з таким посиланням у темі листа: Questions national consultancy services 8592/2019/02FC.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.