bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для лідерів регіональних ініціативних груп БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА»
21.01.2019

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» оголошує про проведення конкурсу на відбір лідерів ініціативних груп секс-працівників у регіонах. Дата закінчення прийому конкурсних пропозицій – 22 січня 2019 о 14.00.

ОСНОВНІ ВИМОГИ:

  1. Досвід роботи у сфері адвокації, проектах, заходах, інформаційних кампаніях, форумах, проходження навчання з питань секс-праці, захисту прав СП, подолання стигми та дискримінації стосовно секс-працівників.
  2. Досвід роботи у сфері ВІЛ/СНІДу, ТБ або вірусних гепатитів (буде пріоритетом);
  3. Бажання бути Лідером ІГ та наявність лідерських якостей, зокрема, уміння сформувати команду, уміння працювати в команді, уміння повести за собою, уміння донести суть питання, уміння визначити пріоритети, своєчасність прийняття рішень, вплив, довіра.
  4. Знання проблемних питань захисту прав СП, подолання стигми та дискримінації стосовно секс-працівників.
  5. Постійне місцезнаходження в регіоні (в географічній близькості до нього), у якому обраний лідером.
  6. Здатність дотримуватися дедлайнів та в точності слідувати плану виконання завдань, складанні звітів.
  7. Знання принципів роботи на комп’ютері, програмного забезпечення: Windows, MS Office (Word, Excel), навички роботи в мережі Internet, з електронною поштою (Gmail, Outlook Express тощо), графічними редакторами для файлів типу .pdf, .jpg.
  8. Кандидат СП буде перевагою.

ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ:

  1. Представлення спільноти СП і лобіювання інтересів СП публічно на місцевому рівні з відкритим обличчям.
  2. Складення планів роботи не пізніше встановлених дедлайнів.
  3. Регулярне здійснення збору потреб і моніторингу якості / доступу до послуг учасниками спільноти СП в регіонах.
  4. Регулярні проведення інформаційних занять з членами ІГ.
  5. Регулярні проходження навчання на освітніх заходах БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» та партнерів (за фінансової підтримки різних партнерів) та партнерських організацій.
  6. Участь у заходах «Академії для секс-працівників» (за підтримки STOP AIDS NOW – SoaAidsNederland за проектом PITCH) та тренінгів з розвитку лідерського потенціалу та активізму у рамках роботи «Школи лідера»  та інші.
  7. Участь у інформаційній кампанії, спрямованої на інформування представників влади щодо різних моделей регулювання секс-праці у світі, з акцентом на їх позитивні і негативні наслідки згідно наявного міжнародного досвіду, та формування суспільної думки на підтримку декриміналізації секс-праці в Україні, у тому числі, участі Лідерів ІГ у теле- і радіоефірах, комунікації із лідерами громадської думки та представниками влади, ініціювання дискусій та створення площадок для обговорення за підтримки та технічної допомоги Української Гельсінської спілки з прав людини, Amnesty International Ukraine, інших організацій в Україні та міжнародних партнерів.
  8. Участь в публічних, адвокаційних компаніях на національному рівні, заходах БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА». Під час публічних заходів і виступів транслювати спільні меседжі та дотримуватися спільних цінностей, розділяти місію та мету спільноти СП.
  9. Підтримка зв’язку з партнерськими організаціями в регіоні. Зібрання бази даних організацій, де надаються послуги для СП. Укладення договорів про співпрацю з партнерськими організаціями за згодою БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА».
  10. Поширення інформації про роботу гарячої лінії БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» та переадресовування СП в партнерські організації.
  11. Пропонувати СП приєднатися до ініціативних груп з метою відстоювання своїх прав.
  12. Входження до складу та участь у роботі Ради лідерів і активістів секс-працівників України з метою адвокації та захисту прав СП, розширення доступу до гендерно-чутливих послуг та забезпечення участі СП у прийнятті рішень (кількість та персональний склад Лідерів ІГ визначається окремим рішенням)
  13. Входження до складу та участь у роботі обласних/місцевих Координаційних Рад з питань запобігання поширення ВІЛ-інфекції/СНІДу (кількість та персональний склад Лідерів ІГ визначається окремим рішенням).
  14. Складення та надсилання звітів про результати роботи не пізніше встановлених дедлайнів.
  15. Формування та надання запитів для проведення візитів технічної допомоги експертами в регіон/місто

Перелік документів для подання та інші умови конкурсу зазначено у ТЕХНІЧНОМУ ЗАВДАННІ та ОГОЛОШЕННІ ПРО КОНКУРС (файли додаються)

Контакти

  • Контактна особа: Олена Фіськова
  • тел. +380990793422
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.