bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерство в Естонії (ЕVS)
15.01.2019

Мета проекту - допомога у повсякденних справах дитячого садка, у проведенні та підготовці свят, воркшопів, проведення заходів з розвитку світогляду у дітей і молоді та багато іншого.

Місце: Кохіла, Естонія
Період: лютий 2019 – жовтень 2019
Дедлайн: ????не фіксований. Оскільки вакансія термінова - пріоритет надаватиметься тим, хто першим надішле свої заявки. 
_______________________________________________
Мета проекту - допомога у повсякденних справах дитячого садка, у проведенні та підготовці свят, воркшопів, проведення заходів з розвитку світогляду у дітей і молоді та багато іншого.

Основною діяльністю волонтера буде: 
Допомога педагогам у щоденній роботі з дітьми 
Організація міжкультурних зустрічей, заохочення до вивчення нових культур 
Організація тематичних вечорів, різних соціальних заходів для відпочинку та саморозвитку, активних розваг у молодіжному центрі, таких як спорт, музика, творча діяльність, вивчення мов.
 Волонтер зможе обрати заходи, які він / вона може керувати.
 Волонтер буде підтримувати дітей, які мають труднощі у навчанні.
На даному проекті був наш волонтер, з його відгуком пожете познайомитись за наступним лінком https://www.facebook.com/groups/erasmusevs/permalink/1692802717492795/ 
З упевненістю можемо сказати, що ЄВС проекти в цій організації одні з кращих. Кожен волонтер настільки у захваті, що інколи не вистачає слів, щоб виразити свого захоплення, окрім дбайливого ставлення персоналу, волонтери отримують всесторонню підтримку та допомогу у будь-яких ситуаціях.
_______________________________________________
????Якщо ви зацікавлені в цьому проекті, будь ласка, надішліть нам на e-mail [email protected]
- CV(English) з позитивним фото; 
- Motivation letter із відповіддю на ключове питання «Чому саме цей проект найкращий для Вас, а Ви- для цього проекту”) на1-2 сторінки (English) – (про себе, інтереси, хоббі, заняття, якщо є - попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і тд. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні особисті і контактні деталі включно із телефоном);
CV, мотиваційний лист і ТЕМА Вашого листа мають містити у своїй назві Ваші Name-Surname і назву “Kohila’’. Без такого оформлення листи не розглядатимуться. 
Увага: в CV вкажіть Ваше Прізвище та ім’я, як записано у вашому закордонному паспорті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.