bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія проектного спеціаліста у МБФ «Українська фундація громадського здоров’я»
10.01.2019

МБФ «Українська фундація громадського здоров'я» оголошує вакансію проектного спеціаліста для координації напрямку роботи з підтримки потерпілих від катувань та адміністративний супровід іншої проектної діяльності. Дедлайн - 25 січня 2019 р.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ: МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, метою діяльності якої є забезпечення доступу до життєво важливих медичних та психосоціальних послуг для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах в Україні. Проекти організації спрямовані на допомогу потерпілим від порушення прав людини (насильства та катувань), жінкам та молоді, які пережили насильство, мають ВІЛ-позитивний статус або ризиковану поведінку щодо ВІЛ, внутрішньо перемішеним жінкам та сім’ям з дітьми. УФГЗ заснована 2008 року міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) для розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив та забезпечення стійкості проектів.

Основні завдання надавача послуг: координація напрямку роботи з підтримки потерпілих від катувань та адміністративний супровід іншої проектної діяльності.

Основні обов’язки спеціаліста:

  1. Координація проекту надання психологічної та юридичної підтримки потерпілим від катувань.
  2. Підготовка звітності донорам та історій ведення випадків англійською мовою.
  3. Проведення робочих зустрічей з персоналом проекту з надання підтримки потерпілим від катувань, підготовка робочих планів, відслідковування виконання робочих планів та дотримання робочих графіків.
  4. Ведення проектної документації.
  5. Представлення результатів проектної діяльності зацікавленим сторонам.
  6. Адміністративна підтримка, ведення листування, написання інструкцій, уточнення, підтримка зворотного зв’язку з проектними виконавцями.
  7. Підготовка угод для надавачів соціально-психологічних послуг. Перевірка, прийом, сортування, подання до підпису, розсилка, у разі надходження змін - підготовка нових угод, внесення відповідних даних.
  8. Організація заходів: тренінгів, круглих столів, прес-брифінгів, конференцій, та інше (підготовка листів, програм, списків учасників, матеріалів, сертифікатів, узгодження з партнерами та запрошеними).
  9. Логістична підтримка з організації заходів та відряджень, замовлення квитків, готелів.
  10. Моніторинг та прийом документів щодо нових надавачів послуг в рамках реалізації проектів. Організація співбесід. Формування пакету документів кандидатів та подання їх до бухгалтерії.
  11. Збір та аналіз історій кейсів, виявлених надавачами соціально-психологічних послуг, та надісланих фото, їх редагування, дотримання конфіденційності, перевірка наявності інформованих згод, сортування та подання стейкхолдерам, а також для розміщення на сайтах.
  12. Формування та моніторинг списків надавачів соціально-психологічних послуг та їх контактів.
  13. Розробка інструкцій щодо надання соціально-психологічних послуг або інших процедур.
  14. Узагальнення та підготовка загальних звітів за результатами аналізу надання послуг надавачами соціально-психологічних послуг.
  15. Створення та ведення кодів надавачів соціально-психологічних послуг до електронної бази даних.
  16. Організація та проведення для виконавців проекту моніторингових візитів до місць локацій надавачів соціально-психологічних послуг.
  17. Підготовка угод/меморандумів щодо співпраці та реалізації проекту в усіх регіонах його реалізації.
  18. Перевірка, сортування та архівування отриманої конфіденційної інформації щодо клієнтів надавачів соціально-психологічних послуг.
  19. Наповнення та підтримка web-ресурсів організації інформацією, що стосується проекту.
  20. Моніторинг web-ресурсів організації щодо інформації, яка стосується реалізації проекту. Аналіз потреб надавачів соціально-психологічних послуг щодо інформаційних матеріалів та рекламної продукції. Редагування макетів інформаційних матеріалів.
  21. Подання звітної інформації 5 W кластеру з питань захисту донору проекту (щоквартально до 5 числа поточного місяця за звітний квартальний період).
  22. Збір та аналіз, візування звітів щоденного обліку роботи надавачів соціально-психологічних послуг, графіків виїздів, журналу обліку нових клієнтів та інформованих згод клієнтів (щомісячно до 30 числа поточного місяця за звітний період).

Вимоги до кандидатів:

  • Вища освіта (рівень магістра/бакалавра) у відповідних сферах;
  • Відмінне володіння англійською мовою як письмовою, так і усною (рівень Advanced або Proficiency);
  • Міжособистісні навички та вміння працювати в команді для досягнення організаційних цілей.  
  • Досвід з управління проектною діяльністю – не менше 3х років.
  • Досвід з надання адміністративної та логістичної підтримки.
  • Досвід підготовки інформаційних, аналітичних чи звітних матеріалів.

 Резюме та супровідний лист АНГЛІЙСЬКОЮ (!) мовою із зазначенням посади надсилати на [email protected] до 25 січня 2019 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.